Miért nem szeretik ezt a szülők, töbi lent?
Azt le tudod írni, hogy screamelnek, de azt nem, hogy többi? :))))
Nem tudnak semmit az emo-ról, és féltenek téged, ennyi az oka egyébként.
én nem vagyok emos, sikitozás black metálban is van én inkább azt szeretem,de nem elég egyértelmü hogy miért nem szeretik? ök nem rock lelkek, nem ebben nöttek fel és ez egy sátáni zene nekik és általában beboritja az ember elméjét.
25 vagyok, már alig hallgatok zenét ,de anno csak blac metált nyomattam és eléggé gyülölködö is voltam, illett a világomhoz de kinöttem. tinikori hülyeség ennyi....
ja az sem elnézhetö szempont hogy 11 éves vagy.....ilyen korán ilyen zenét hallgatni... sztem is ijesztö lenne.... én 16 voltam mikor elkezdtem bezombulni.
Hát nem csodálom, hogy gyűlölik ezt a zenét, zajt.
Idősebb korban lehet inkább a kellemes, relaxálós zenéket szeretik, ami nem zavarja őket. Emellett a zene mellett viszont nem lehet másra figyelni...
De hát izlések, gondolom te se örülnél ha ők Lady Gagát hallgatnának teljes hangerőn. Hallgasd a te zenédet a szobádban, úgy hogy ők ne is hallják, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!