Összejönnél egy férfival, aki szerencsejátékból tartja el magát?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 14:47
21/35 anonim válasza:
jó mikor azt írtad szerencsejáték, akkor én rögtön a játékgépre asszociáltam..a sportfogadás azért másabb ott nem csak a szerencsén múlik a dolog. egyetem mellett csinálod és ennyi mindent nyertél vele akkor nem lehetsz elveszett ember.
22/35 anonim válasza:
Férfival nem, de nővel igen. :D
23/35 anonim válasza:
Össze, de nem mindegy, hogy hogy tartja el magát a szerencsejátékból. Férjemnek kaszinója van. Ha úgy vesszük, ő is ebből él, mégsem megy el rá egy forintunk se (olyan értelemben, hogy ő nem dobálja a pénzt a gépekbe, csak az üzemeltetésre kell költeni), csak befele jön. Ha csak kaszinózni járna, akkor már kiadtam volna az útját.
24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 18-as válaszadó! Nekem márpedig Blackjackre van tuti taktikám, úgy hívják: lapszámolás. Az más kérdés, hogy ezt a módszert a kaszinók nem szeretik... :D
2011. dec. 4. 22:08
25/35 anonim válasza:
Jó,jogos..de az átlagember szerintem ahhoz gyenge,hogy lapot számoljon...:D
28/35 anonim válasza:
A szerencsejáték tényleg megtévesztő.
Először azt hittem pókerre gondolsz, és azt akartam írni, hogy valójában az sokkal több, mint szerencse.
A sportfogadáshoz nem értek.
Mindenesetre a randevúkon ne ezzel kezdj, mert elsőre tényleg ijesztő lehet..
30/35 anonim válasza:
Ha ő lenne az utolsó férfi a földön, akkor sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!