Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél egy férfival, aki...

Összejönnél egy férfival, aki szerencsejátékból tartja el magát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 14:47
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítanék. Én vagyok az a férfi, akire a kérdés vonatkozik. 22 éves vagyok egyetemre járok, történelem - és testnevelés tanár leszek. Sportfogadással kb. 2.5 éve kezdtem foglalkozni, 2 éve csinálom komolyabban, mikor rájöttem, hogy "értek hozzá". Ez alatt az idő alatt kerestem annyi pénzt, hogy vettem egy autót, egy lakást (hathatós szülői segítséggel) és szép összeget tettem félre. Mielőtt valaki a szerencse szót kiejtené, annyit fűznék hozzá, hogy 753 meccsből 674 végkimenetelét eltalálni szerintem nem szerencse kérdése. Nem hasra ütés szerűen fogadok, heti 10-15 óra munka van benne. Így se?
2011. dec. 4. 15:11
 12/35 anonim ***** válasza:
97%
Így se. Illetve attól is függ, milyen típusú az ember, ha nem lennék hosszú távra tervezős, akkor lehet, hogy összejönnék veled, de mivel az vagyok, így kizárt. Mert az egy dolog, hogy a saját jövedelmedet úgy kockáztatod, ahogy akarod, de ha már a gyerekeink megélhetése a tét, akkor nem annyira nyerő.
2011. dec. 4. 15:13
 13/35 anonim ***** válasza:
össze összejönnék, de nem lennék a felesége
2011. dec. 4. 15:18
 14/35 anonim ***** válasza:
Simán, ha nő lennék.
2011. dec. 4. 15:36
 15/35 anonim ***** válasza:
89%
A szerencsejátékban jelenleg nagyobb fantáziát látok mint a választott egyetemi szakodban.
2011. dec. 4. 15:41
 16/35 anonim ***** válasza:
42%

Mivel nem a férfi pénzével szeretnék kapcsolatot, hanem a férfival, így ha semmi probléma nincs vele, akkor miért ne?

És még a nők nem a pénzre hajtanak.. :) pff.

20/l

2011. dec. 4. 15:43
 17/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem szerencsés a "szerencsejáték" kifejezés. Ha szerencsejátékból élne,akkor nem, mert maga a szó azt sejteti,hogy a véletlen műve az,hogy nyereséges lesz e vagy sem. Ha üzleti szemlélettel látja a dolgokat, akkor nem zavarna.
2011. dec. 4. 15:45
 18/35 anonim ***** válasza:

azzal,akinek tuti stratégiája van rulettre,blackjackre,netán félkarú rabólra,biztosan nem.Egy profi poker játékossal,sportfogadóval szó nélkül...Az a baj,h utóbbi kettőt lehet kétféleképpen játszani,hobbiból(akkor kőkemény szerencsejáték)vagy ésszel,napi több órás tanulással,"edzéssel",ami már régen túlhalad a szerencsejátékos fogalmán...Azonban aki nem lát bele egy ilyen ember életébe,annyit szűr le,hogy "mocskos szerencsejátékos..."

De ha adhatok egy tippet: titkold a csaj előtt amíg tudod,hogy mivel foglalkozol...anyuci tart el,és egyetemista vagy,ennyi elég,a te érdekedben..

egy "szerencsejátékos" felesége...

2011. dec. 4. 15:56
 19/35 anonim ***** válasza:

Volt ilyen pasim,szóval igen :)

Egy baj volt vele,hogy nőzött,amúgy más nem :D

2011. dec. 4. 16:19
 20/35 anonim ***** válasza:
53%

Igen. :D

20/F

2011. dec. 4. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!