Összejönnél a testvéreddel?
Én nem. Akár mostoha, akár nem.
Ha már a szüleink kapcsolatban lennének egymással, akkor végképp kizártnak tartanám.
Igazából én tartanék a többi ember véleményétől (oké tudom, nem az a fontos más mit mondd).
hát elég érdekes helyzet:D
igazából ha előtte is már jártatok,vagy vmi,akkor miért ne..
jó kicsit ciki,meg minden,de nemtudom....fura
előny nem sok lenne,ha csak nem az,hogy mindig otthon vagytok,nem fognak szüleitek panaszkodni,hogy folyton a másiknál alszotok:D
Baráti körben történt az eset, jó 25 éve. Özvegy férfi, aki a felnőtt fiával élet, megismerkedett egy özvegy asszonnyal, akinek volt egy csinos lánya. A kapcsolat komolyra fordult, így bemutatták a gyerekeiket is egymásnak. A fiatalok egymásba szerettek, volt dupla esküvő, és azóta is boldogan él mind a két pár. Az egyik lakásában az öregek, a másikéban a fiatalok. 20 éves most a lányuk.
Más dolog, ha mint testvérek nőnek fel együtt kicsi koruktól. Akkor elképzelhetetlennek tartom.
Hát figyelj,ha semmilyen vérrokonság nem köt össze titeket,akkor szerintem hajrá :)
Én most 17 éves vagyok,és van két "unokatesóm",akikről nem sokat tudtam...Csak hogy vannak,de nem láttam őket soha életemben.Aztán 17 év után találkoztunk,és érdekes módon az első perctől kezdve olyat éreztem egyikük iránt,amit nem nagyon szoktam...Anyuék látták,hogy vonzalom van mindkettőnk részéről,és anyu elmondta,hogy semmilyen rokoni kapcsolat nem fűz össze minket,mivel az anyukájuk,apumnak csak a mostoha húga...Összejöttem a fiúval nyár elején :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!