Hogy is van ez? Egy eléggé jol kinézö pasi nem érdekel egy lányt se?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:27
61/73 anonim válasza:
Ha nem a külsővel lenne gond akkor nem lennél bizonytalan.
62/73 anonim válasza:
Akiknek nulla önbizalmuk van és találtak (normálisan kinéző) csajt, azoknak egész egyszerűen mázlijuk van. Van közös témájuk egymással, meg a csaj inkább a nyugisabb csávókat kedvelheti. De 1 millióból kb 1 ilyen csaj lehet. Velem a külsőm miatt jöttek össze eddig a csajok, de hamar elvesztettem őket, mert túl nyugisnak találtak. Nehéz ügy...
63/73 anonim válasza:
Ezt neked senki nem fogja megválaszolni. Csajozni nem tudsz megtanulni neten keresztül, hiába oltod a válaszolókat, amiért nem segítenek. Ha olyan gondjaid vannak, hogy mit mondj egy lánynak, azon hogy segíthetne bárki is? Nem adhatjuk a szádba a mondatokat.
A kisugárzásodból hiányzik valami. Az, hogy bomba csajok mondták, hogy milyen jól nézel ki, nem oszt nem szoroz.(elvégre egyik sem jött össze veled, nem igaz?)
64/73 anonim válasza:
Vagy nem jóképű csak azt hiszi magáról. Vagy nem tud csajozni. Vagy csak egyszerűen egy paraszt!
65/73 anonim válasza:
Akkor elmondom, hogy én nőként hogyan gondolom. Először is ha meglátsz egy lányt, aki tetszik, egyszerűen mosolyogj rá. Ha visszamosolyog, valószínűleg tetszel neki. Ha babrálgatja a haját, nyakláncát, hátraveti a fejét (nevetés közben), ez már flört. Ha odamész és megszólítod, ne valami sablon szöveget mondj. A "mondták már, hogy csinos vagy?" stílusú szövegtől minden nő a falra mászik. (persze hogy mondták már neki, ezerszer is.) Légy spontán. Mondhatsz valami vicceset az adott szituációra vonatkozóan, ha megnevetteted, már jó vagy. Ha szórakozóhelyen vagytok, kezdheted azzal, hogy meghívod egy italra. Ha elfogadja, akkor lehet beszélgetni. Mindenekelőtt légy spontán és természetes. Nem kell rágörcsölni a dolgokra, ha tetszel egy lánynak, minden simán fog menni. Én a humoros, spontán pasikra bukom. Sok sikert! :)
66/73 A kérdező kommentje:
ezzel nem lettem kisegitve köszi:)
2011. dec. 15. 15:54
67/73 anonim válasza:
Hát ha az utolsó - nagyon türelmes, összeszedett és bátorító - válasz sem segített rajtad, akkor az Isten se fog.
Fogalmazd már meg, mit vársz a válaszolóktól?
68/73 anonim válasza:
A csőgatyás, vasalt hajú 40 kilós gyerekek nem tudom mióta férfiasak...Igaz, hogy odatudnak menni egy lányhoz, de azt ne mondd, hogy férfiasak.
69/73 A kérdező kommentje:
ma 16:36 probálkoztam már jó pár helyen és nem sikerült szoval ennyit a beszari bénaság teoriádrol te szerencsétlen idióta.
2011. dec. 15. 19:27
70/73 anonim válasza:
Akkor mégse vagy jól kinéző pasi. :)
Azok a csajok meg hazudtak neked akik azt mondták, hogy jóképű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!