Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Egy eléggé...

Hogy is van ez? Egy eléggé jol kinézö pasi nem érdekel egy lányt se?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Mindkét pisi azt írta hogy pénzadományod.tehát meg is van az ok mi a gond.a nők szeretik a magabiztos, céltudatos pasikat.
2011. dec. 1. 23:03
 22/73 A kérdező kommentje:
biztatást várok tölük,kacsintás stb.
2011. dec. 1. 23:03
 23/73 anonim ***** válasza:
86%
21-es vagyok. Bocs ezt a hülye swipeot használom a telómon és mindig más szót ír!!!!!!:))))))) szóval azt akartam írni hogy mindkét pasi önbizalomhiányos és az a gond!!
2011. dec. 1. 23:08
 24/73 A kérdező kommentje:
ma 23:00-ra volt válasz az ez elötti üzim.
2011. dec. 1. 23:09
 25/73 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy ez a gond :) Csak változtatni ha lehet egyáltalán, akkor nagyon nem egyszerű és nem tudom hogyan lehetne.
2011. dec. 1. 23:09
 26/73 anonim ***** válasza:
89%

Talán az a baj, hgoy a csajtól várod, hogy "felszedjen" -.-"

Ettől meg nem fogják látni benned a férfit, hanem csak a papucsállatkát..

2011. dec. 1. 23:19
 27/73 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy felszedjen,de vmi biztatást csak adhatna(kacsintás,véletlen hozzámér stb)
2011. dec. 1. 23:21
 28/73 anonim ***** válasza:
84%
talán ő is éppen ezt várja tőled :P
2011. dec. 1. 23:28
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyökér vagy.

Nem értem mi nem érhető ezen.

Én szarul nézek ki, mégis tudok csajokat felszedni...

2011. dec. 2. 07:45
 30/73 anonim ***** válasza:

Az önbizalomhiány, nem csak abból adódhat, mert valaki nem néz ki jól.

Lehet, hogy adnak jelet a lányok, csak nem veszitek észre. Lehet, a lányok is arra várnak, hogy adjatok jelet.

Egyébként próbáljatok meg felszabadultak, önmagatok lenni. Tudom, ezt könnyű mondani, de ha elmentek egy szórakozóhelyre ott kipróbálhatjátok, kicsi az esélye, hogy még sokszor találkoztok ugyanazzal a lánnyal, és többségünk sem akkora bunkó, hogy utána beszóljon az utcán: "Jé, ez a szerencsétlen nyomult rám tegnap a bulibna". Szóval nyugi.

Illetve gátlások leküzdésére ott van a net is, talán könnyebb úgy, ha van idő gondolkodni.

Remélem mindkettőtöknek tudtam kicsit segíteni. Sok sikert!

2011. dec. 2. 07:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!