Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Egy eléggé...

Hogy is van ez? Egy eléggé jol kinézö pasi nem érdekel egy lányt se?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
76%
Én is önbizalomhiányos vagyok. Nem tudom miért, de valahogy kialakult még régebben. De látom a tükörben, hogy jól nézek ki, meg sokszor szokták mondani mások is.
2011. dec. 1. 22:41
 12/73 anonim ***** válasza:
69%
Próbálkozz pasiknál. Náluk sokkal inkább szempont az, hogy jól nézz ki. A nők azért kicsit messzebb látnak mint hogy jól feszül rajtad a gatya. [Persze ez most nagy általánosítás, de általában igaz.]
2011. dec. 1. 22:42
 13/73 A kérdező kommentje:
Nem buzulok be homár laci DDDD
2011. dec. 1. 22:43
 14/73 anonim ***** válasza:
76%
Egy képet nem raksz fel magadról?
2011. dec. 1. 22:44
 15/73 A kérdező kommentje:

nincs értelme-

Eléggé bomba csajok mondták ezt.

2011. dec. 1. 22:46
 16/73 anonim ***** válasza:
54%

akkor valami más hiányzik, nem ???!!!

mondjuk az az önbizalom, ami határozottságot ad

egy csúnya pasi is lehet harmóniában önmagával

pl. tudom, hogy Woody Alen vagyok, de ebben a bőrben jól érzem magamat.

de hát a legfontosabb a őárkapcsolatnál.. ne rólad szóljon, hanem arról, aki neked tetszik, akiben te látsz szimpátiát, akit te szeretsz.

már nem olyan buták a nők, hogy csak azért, mert állítólag jól nézel ki, sorban állnak, hogy hódoljanak :)

2011. dec. 1. 22:49
 17/73 anonim ***** válasza:
bocs, fantáziát, aki neked szimpatikus
2011. dec. 1. 22:50
 18/73 anonim ***** válasza:
88%
És biztos azért nem kellesz mert jól nézel ki.:)) ezt te sem gondolhatod komolyan.tesóm nagyon jó pasi és a csajok ajánlkoznak neki.ha nem kellesz a nőnek akkor más miatt.lehet hogy mulya vagy, vagy szerencsétlen...nem tudom de tuti nem azért nem kellesz mert jól nézel ki.
2011. dec. 1. 22:57
 19/73 anonim ***** válasza:
23%
Engem is az ősidőkben szedett fel utoljára csaj. Már 1,5 éve nem volt senkim. Mondjuk pár hónapja volt 1, aki próbálkozott, de ő nem jött be. Meg volt mégegy, őt meg az önbizalom hiányom miatt csesztem el. De ez nagyon nem jó így. Nálam 1000-szer rondábbaknak van állandóan csajuk és szar így végigmenni az utcán. Plussz látom mindig a jócsajokat úgy, hogy rohadt kanos vagyok, ez iszonyat gyilkos érzés.
2011. dec. 1. 22:58
 20/73 anonim ***** válasza:
92%
Most kajak azt várják a pasik, hogy a csajok szedjék fel őket? hahaha ez jó. Akkor várjátok csak szépen a sült galambot, nehogy bármit is tegyetek. -.-
2011. dec. 1. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!