Hogy is van ez? Egy eléggé jol kinézö pasi nem érdekel egy lányt se?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:27
41/73 A kérdező kommentje:
Nem alekosz ír,a villábol.
2011. dec. 3. 11:08
42/73 anonim válasza:
Bingó, megvan miért nem kellesz a lányoknak. Nincs humorod és ez még így is tisztán látszik.
43/73 anonim válasza:
Ezt te honnan vetted le utolsó? Az egyik troll írta, hogy biztos Alekosz ír, arra válaszolta a kérdező, hogy nem...
44/73 A kérdező kommentje:
Van humorérzékem.
A trollkodás/baromkodás és a humor közt elég nagy a különbség barátom.
2011. dec. 3. 19:49
45/73 anonim válasza:
Te elvárod ,hogy a nők szedjenek fel téged?
46/73 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy kell a csajokkal dumálni/mit mondjak nekik.(nem tom hogy ezen mit nem lehet megérteni)
2011. dec. 3. 19:55
47/73 anonim válasza:
Oda mész köszönsz, a többi jön magától.
48/73 A kérdező kommentje:
Megmondom neki hogy tetszik,és?!
Baromira nem értem,az embereket hogy mit nem tudnak ezen megérteni.Olyan szinten nem tudom hogy kell csajozni hogy csak na.
És aki azt irta hogy beképzelt vagyok az baromi szar emberismeretböl.
2011. dec. 3. 19:58
49/73 anonim válasza:
Akkor törődj bele ,hogy egyedül maradsz.
50/73 A kérdező kommentje:
A gyökér hozzászolások amik nem segitenek megválaszolni a kérdést,jó lenne ha nem ide irnák őket.
2011. dec. 3. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!