Hogy is van ez? Egy eléggé jol kinézö pasi nem érdekel egy lányt se?
1: attól, hogy jó csajok mondják, hogy jól nézel ki... főleg, hogy még csak fel se szednek = eléggé ronda vagy/kellesz a halálnak.
2: ha nem egy diszkós luvnyát vagy egy transzit akarsz felszedni, akkor ne várj kacsintgatást, meg ilyesmit, az igazi nők általában megvárják, hogy te kezdd el, mert többszáz év alatt az a szokás, hogy a férfi szedi fel a nőt, nem fordítva.
3: önbizalomhiányod tuti nincs, csak rohadtul nem értesz a nőkhöz, de azért bennük keresed a hibát. XD
Talán kicsit több szerénység, kevesebb beképzeltség, több flörtkezdeményezés, és előbb-utóbb találsz valakit, akinek kellesz.
Én érzek némi ellentmondást..
Ha bomba csajok mondják, hogy jól nézel ki, akkor hogy lehet,hogy nincs csajod?Ne haragudj, de ehhez már nem önbizalomhiány kell, hanem bénaság.Szerinted viccből mondta?Ott volt az alkalom, hogy összejöjj vele.Csak viszonozni kellett volna a bókot és mondjuk, meghívni valahova.
De egyébként megnyugtatlak, vannak , akiket érdekelnek a jól kinéző pasik és az sem baj, ha önbizalom hiányos, szóval, félénkebb típus, én jobban szeretem az ilyeneket, mint a rámenős dumagépeket.
Szerintem nem adsz jeleket a lányoknak, így ők sem mernek jeleket adni. Egy normális lány sem fog kacsintgatni, nyúlkálni, bizalmaskodni veled.
Ha tényleg jóképű vagy, akkor te kezdeményezz, beszélgess, kedveskedj nekik.
Úgy bírom az ilyen mamlaszokat :P
Már három ilyen pasi bejött volna nekem, de egyik sem tett semmit...miközben panaszkodtak, hogy őket mindig a kövér és ronda nők keresik meg...
LOL. nem a nőknek kell tapadniuk, hanem a pasiknak kell próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!