Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm folyton diétázik,...

A barátnőm folyton diétázik, emiatt sosem főz semmi ehetőt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 1 éve és mindig saláta, sovány hús, zöldségleves a menü. Sosem eszem semmi táplálót, csak ilyeneket, mellette szendvicsekkel, vagy mekis kajával tömöm magam, pedig sportolok is. Én nem tudok főzni és tök rossz, hogy ilyeneket kell ennem, már hányok tőlük, de attól is, ha ő eszi őket. Azt hiszi, hogy kövér, pedig nem, és ezért mindig diétázik. Mit tehetnék, hogy valami normális kaja is kerüljön az asztalra néha? Nagyon jól tud főzni, de ráállt ezekre a 0 kalóriás ételekre.

22/F

2011. nov. 30. 21:05
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
81%

A levesbe főzz egy kis galuskát / májgombócot (mindkettőt lehet mirelitként venni, nem drága)

A husik mellé készíts mártást. Általában kis tejszín, liszt, mustár / ketchup / paradicsomszósz / akármi

Szintén a husi mellé csinálhatsz nokedlit, tarhonyát, puliszkát, barna rizst, egyik sem igényel 20-as IQ-nál többet

A saliba tegyél extrákat: rákot, olajbogyót vagy csak simán póréhagymát, diót, amit szeretsz

Használj külön fűszereket. Ha megkéred, a barátnőd biztosan segít, hogy mihez mit.

Imádom a vőlegényemet, meghalnék érte. De nem főznék még 86 felé. Ezeket simán megcsinálnám, hogy ha én nem eszek köretet, azért neki készítenék, a levesébe főznék pluszt stb. De komplett külön fogásokat nem. Nem vagyok időmilliomos. Neked se ajánlom, hogy követelőzni kezdj. Ma már egy nő sem csicska. Kivéve, aki választja, és azzal sincs semmi baj, csak ez már nem jár alanyi jogon a férfiaknak.

Kedves kérdező ha vagy annyira felnőtt, hogy párod legyen, akivel együtt élsz, akkor ez is férjen bele. A "felnőttséggel" feladatok és kihívások is járnak.

2011. dec. 1. 20:41
 42/45 anonim ***** válasza:
47%

"Nem értem, néhányan miért gondolják azt, hogy egy nő már cseléd, mert a párjának külön főz.

Én sem eszem meg a pacalt, meg csülökpörköltet, de simán megfőzöm a férjemnek. Mert szereti, én pedig a férjem."

OK, Te valószínűleg alapból szeretsz főzni, és szívesen teszed, így nem érzed tehernek. Akkor is ez extra szívesség, és nem természetes, és nem mindenki várja el. Mások másképp fejezik ki a szeretetüket.

2011. dec. 2. 00:15
 43/45 anonim ***** válasza:
Ja és az még senkinek nem jutott eszébe, hogy a barátnő esetleg nem csak maga miatt készít ilyen menüt? Egészségtelen, zsírtól tocsogó kajákkal "kedveskedni" nem biztos, hogy olyan nagy kedvesség, pláne rendszeresen! Nem tudjuk, hogy a Kérdező hajlamos-e hízásra, vagy valamilyen betegségre, ami miatt a párja fokozottan ügyelni akar az ő egészségére is. Demotiváló lehet, hogy ő meg a mekibe jár, hiába igyekszik a barátnője, hogy ő is egészségesen éljen. A zöldség, sovány hús, stb. tulajdonképpen tápláló, mert van benne vitamin.
2011. dec. 2. 15:50
 44/45 anonim ***** válasza:
Le lettem pontozva, de gondoljunk csak bele, hogy ahogyan a nők közül nem szeret mindenki főzni, úgy férfik sem szeretik mindig a klasszikus férfi szerepet, pl. túlórázás, hajtás, (ugye nem minden férfi ilyen törekvő, ismerjük már el :P ), szerelés, barkácsolás, kertészkedés, stb.
2011. dec. 2. 16:29
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

Kétféle nő van:

A normális nő kaját gyárt,

a többi meg csak ideológiát !!!

2011. dec. 2. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!