Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm folyton diétázik,...

A barátnőm folyton diétázik, emiatt sosem főz semmi ehetőt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 1 éve és mindig saláta, sovány hús, zöldségleves a menü. Sosem eszem semmi táplálót, csak ilyeneket, mellette szendvicsekkel, vagy mekis kajával tömöm magam, pedig sportolok is. Én nem tudok főzni és tök rossz, hogy ilyeneket kell ennem, már hányok tőlük, de attól is, ha ő eszi őket. Azt hiszi, hogy kövér, pedig nem, és ezért mindig diétázik. Mit tehetnék, hogy valami normális kaja is kerüljön az asztalra néha? Nagyon jól tud főzni, de ráállt ezekre a 0 kalóriás ételekre.

22/F

2011. nov. 30. 21:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
39%

"Mert ha neked a professzionális főzés számít csak főzésnek, akkor viszont sok nő sem tud főzni."

Nem erről van szó. De, mint írtam nálam ott kezdődik a főzni tudás, hogy legalább 20különböző ételt eltud készíteni. A pontozást meg én is leszarom, sőt, ha valakinek ezzel örömöt tudok szerezni, hogy ott virít a "0%-ban hasznos válasz" szöveg, akkor még örülök is neki:)

2011. nov. 30. 22:17
 32/45 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem diétázna a barátnőd, akkor meg azért rinyálnál itt, hogy a barátnőm kövér, mit tegyek???
2011. nov. 30. 22:59
 33/45 anonim ***** válasza:
20%

Nyugi kedves kérdező!

A legtöbb nő, egyáltalán nem tud főzni!

Csak a papucs párja dícsérgeti, mert nem meri megmondani neki, hogy ehetetlen amit elé tett.

Tudod a viccben, amikor az asszony arra kéri a párját, hogy legalább egyszer vigye már el valahová, ahol még sohasem járt.

Erre kivitte a konyhába!

2011. dec. 1. 01:44
 34/45 Septimius ***** válasza:
73%
Szerintem is egészséges amit esztek, és a barátnőd tényleg nem a személyi szakácsod. Én úgy kerültem 18 évesen koleszba, hogy komolyan mondom, még egy adag sült krumplit sem tudtam elkészíteni. Vettem egy "szakácskönyv pasiknak" című könyvet, amiben még az is le volt írva, hogy főzzük meg a zacskós tésztát :D 4 év telt el azóta, mostanra lekopogom, hogy recept alapján bármit el tudok készíteni. A szükség nagy úr, szerintem a kérdezőben csak a kellő elhatározás nem érett még meg. Szerintem még nem unja eléggé a zöldséget meg a mekiskaját. Ahogy mondják: "vagy megszokik, vagy megszökik."
2011. dec. 1. 01:48
 35/45 anonim ***** válasza:
63%

menj étterembe (rendes, nem meki) vagy tanulj meg főzni.

nem értem miért várod eltőle h rád főzzön, ráadásul olyat amit nehezebb elkészíteni de ő mégse ehet belőle.

az ilyen salikat könnyű öszedobni, de a tápláló felett ott álsz vagy 2-3 órákat.

mondjuk az se lenne fair, ha ő nem ehet, te meg otthon főzöl magadnak, neki meg ott folyik a nyála melletted mégsem ehet belőle..az is elég kínzós. inkább menj étterembe.

2011. dec. 1. 02:19
 36/45 anonim ***** válasza:
94%

Vedd ki a részed a főzésből. Nem kifogás, hogy nem tudsz, majd megtanulod! Ha nem akarsz a barátnődtől segítséget kérni, kérd meg Anyukádat, hogy mutasson meg pár egyszerű dolgot. Pl. kezdetnek ha a sovány hús mellé ha főzöl magadnak rizst vagy krumplit, máris kaptál egy szénhidrátdúsabb kaját. Nem tetszenek a reformsütik? Tanulj meg palacsintát sütni, tök egyszerű!

A barátom pont egyidős Veled, és hálistennek sokkal életrevalóbb. Neked is igyekezned kellene, ha elhagy a lány, vagy neadjisten kórházba kerül, akármi, akkor Te éhen halsz?

Nekem eü. okokból kell diétáznom, jól is néznénk ki, ha a párom elvárná, hogy főzzem neki a finomságokat, amikből egy morzsányit sem ehetek!!!

Biztos vagy benne, hogy soha nem tettél a barátnődre megjegyzést, nem keltettél benne aggodalmat, hogy kövér?

2011. dec. 1. 09:48
 37/45 anonim ***** válasza:
97%
Főzz b+! Itt rinyálsz, szánalmas vagy. Költözz vissza anyádhoz, majd főz rád.
2011. dec. 1. 13:56
 38/45 anonim ***** válasza:
20%

Nem értem, néhányan miért gondolják azt, hogy egy nő már cseléd, mert a párjának külön főz.

Én sem eszem meg a pacalt, meg csülökpörköltet, de simán megfőzöm a férjemnek. Mert szereti, én pedig a férjem.

Kérdező! Szerintem beszéld meg vele nyíltan, ha tényleg jól főz, akkor neked csináljon igazi férfi kajákat amit szeretsz, ő pedig nyugodtan eheti a diétás kajáját. Ha valóban ragaszkodik hozzád, hogy jól érezd magad a kapcsolatotokban akkor alkalmazkodni fog. Mert azt kéne tennie.

Ha csak magára és a diétájára gondol a párja igényeire nem, hát onnantól már tudod, hogy ez a kapcsolat reménytelen.

Én gyakran főzök 2 sőt néha akár 3 féle kaját is, mert nekem ott a kicsi gyerek is. Ha már egyszer a konyhában vagyok, akkor nem tök mindegy, hogy 2 vagy 3 gázrózsa ég? :) A hétvégenkénti "kötelező" sütisütésről nem beszélve, mert édesszájúak? Szerintem egy nőnek elismerés, ha a férje/párja szereti a főztjét, és dicséri is. Talán erre is lehetne hivatkozni.

2011. dec. 1. 17:34
 39/45 anonim ***** válasza:
62%
persze, elismerés, de csak ha a pasi is 2* 3* annyit melőzik csak miattad, mint amennyire neki alapjáraton szüksége lenne...na én meg ilyent még nem láttam. te meg ügyi vagy ha egyszere tudsz készíteni 3 kaját, sokan nem. ráadásul valami sokkal tovább fő, és ott kell álni mellette, a sali az egy 10 perces művelet, a pacal az meg fél napos.
2011. dec. 1. 18:02
 40/45 anonim ***** válasza:
58%

38/39,

ha te csicskázni akarsz és szeretsz, az a te dolgod. Nem minden nő születik szolgának. Amúgy a leányzó nem diétázik, hanem egészségesen él.

Kérdező, a siránkozásod rettenetesen idegesítő. Erre van egy szép magyar szólás, hogy egyél mást, nem lesz poros a szád. Remélem ismered.

2011. dec. 1. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!