Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm folyton diétázik,...

A barátnőm folyton diétázik, emiatt sosem főz semmi ehetőt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 1 éve és mindig saláta, sovány hús, zöldségleves a menü. Sosem eszem semmi táplálót, csak ilyeneket, mellette szendvicsekkel, vagy mekis kajával tömöm magam, pedig sportolok is. Én nem tudok főzni és tök rossz, hogy ilyeneket kell ennem, már hányok tőlük, de attól is, ha ő eszi őket. Azt hiszi, hogy kövér, pedig nem, és ezért mindig diétázik. Mit tehetnék, hogy valami normális kaja is kerüljön az asztalra néha? Nagyon jól tud főzni, de ráállt ezekre a 0 kalóriás ételekre.

22/F

2011. nov. 30. 21:05
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Hát igen, éhen halok, mert nem tudok főzni. Rántottát például tudok csinálni, de nem ehetek azt mindig. Úgy vágynék már valami finom kajára, de mindig csak ezek a zöldséges dolgok, mindegyiknek ugyanolyan az íze, azt mondja, nekem sem árt, ha ilyeneket eszem, pedig ahhoz képest, hogy sportolok, elég sovány vagyok. Sütit is milyet süt? Ilyen zabpelyhes rémálmot, nehogy liszt legyen benne.
2011. nov. 30. 21:22
 12/45 anonim ***** válasza:
90%

ha nem vagy hajlandó megtanulni főzni (nem bírom felfogni, hogy miért) akkor így jártál

(edd meg amit kifőztél, hehe)

2011. nov. 30. 21:24
 13/45 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz? Mit szeretnél enni?
2011. nov. 30. 21:25
 14/45 anonim ***** válasza:
97%

"mit tegyek? Mit tehetnék, hogy valami normális kaja is kerüljön az asztalra néha?"

tedd rá

2011. nov. 30. 21:29
 15/45 anonim ***** válasza:
72%

Én is diétázom, de most betegség miatt. Viszont a páromnak megfőzök mindent ugyanúgy, bár nagy a kísértés, hogy egyek belőle, így eléggé szenvedek emiatt, de megteszem, mert szeretem, és nehéz fizikai munkát végez, nem akarom, hogy baja legyen.

Egyébként magadnak is készíthetsz ételeket, vagy rendelhetsz is.

Nem tudom merre laksz, de nálunk pl. a Teletál ételfutárnál igen jó ajánlatok vannak, nézd meg a heti menüket. Biztos felétek is van kedvező ételrendelési lehetőség.

Vagy rántott húst bepanírozni, kisütni, hozzá krumplit sütni nem nagy tudomány, de egy gulyáslevet is könnyen összedobhatsz magadnak, és akkor ott vannak a rakott ételek is, amiket nem nehéz elkészíteni.

Üljetek le a barátnőddel és beszéljétek meg ezt a kaja dolgot. Ha ő nem házias, nem főz rád, hát akkor döntsd el, hogy ez belefér-e neked. De hát felnőtt vagy, ez nem kellene akadályt jelentsen.

2011. nov. 30. 21:33
 16/45 anonim ***** válasza:
Tisztázzunk valamit. Közös kasszán vagytok?
2011. nov. 30. 21:34
 17/45 anonim ***** válasza:
14%
Rátértél a papucsosodás útjára:D Szerintem gyorsan találj ki valamit:D
2011. nov. 30. 21:39
 18/45 anonim ***** válasza:
81%
Papucsosodás? Nincs annál szánalmasabb, amikor egy férfi nem képes magára főzni. Kinek kell valaki, aki nem képes az önellátásra?
2011. nov. 30. 21:41
 19/45 anonim ***** válasza:
88%

még mindig abban a világban élünk, ahol a nő dolga a főzés, takarítás, háztartás vezetése, gyereknevelés, a férfi nem csinál házimunkát?

hát, jó fogadjuk el, hogy így gondolod. de akkor megkérdezném, hogy ennek a felfogásnak a a férfire érvényes oldala megvan-e. te tartod el?

2011. nov. 30. 21:45
 20/45 anonim ***** válasza:
18%

"Nincs annál szánalmasabb, amikor egy férfi nem képes magára főzni."

Akkor a férfiak 80%-a szánalmas. Vagy szerinted minden férfinak kéne tudnia főzni?

2011. nov. 30. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!