Minden barátnőm össze akar jönni a bátyámmal, hogy lehet ezt kezelni? Én nem szívesen lennék kerítő.
Huh, akkor jó, csak azért kérdeztem, mert ismerek egy lányt, akire egy az egyben illik a kérdésed.
A barátnõidnek mondd meg, hogy ne haragudjanak, de nem leszel a kerítõjük, ha valamit akarnak a bátyádtól, intézzék el maguk. Azt is említsd meg, hogy már rengetegen kérték, hogy hozd össze õket a testvéreddel, és már belefáradtál.
Én az őszinteség híve vagyok, ezért azt tanácsolom hogy mondd el a barátnőidnek, hogy neked ez egy kényelmetlen helyzet, és kérdd meg őket, hogy többet ne kérdezgessenek ilyesmiket a bátyádról. Mert ha a bátyád majd szeretne valakivel összejönni, akkor azt úgyis észre fogja venni az illető, ha meg nem, akkor meg találnak más fiút, a barátnőid.
Plusz azt is elmondhatod nekik, hogy ez nem a te ügyed, hogyha a tesódtól szeretnének valamit, akkor azt intézzék vele, mondd el azt is hogy te nem szereted ezt a közvetítő szerepet játszani. Ha igazán barátaid, biztos megértik majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!