Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezd elegem lenni belőle....

Kezd elegem lenni belőle. Vagy neki van igaza?

Figyelt kérdés
A barátom és én elköltöztünk egy messzebb lévő városba az eddigi lakhelyünktől. Otthon maradtak az ismerősök és egy közös barátunk is.Új még minden és váltott műszakban dolgozunk tehát alig találkozunk hétköznap és csak a hétvége a miénk. A barátnőm azt hiszi,hogy lerázzuk mert nem beszélünk már naponta vele neten meg telefonon. Amikor ír nem mindig tudok válaszolni meg nem is mindig vagyok válaszolós kedvembe mert általában rohanás van de ettől független hétvégente meg szoktuk beszélni,hogy kivel mi történt az elmúlt napokban. Szerinte ennyit a barátságról,szerintem meg megérthetőbb is lehetne mert most tényleg más dolgok fontosak és ettől még marad barát. Biztosan hiányzunk neki de már unom kicsit,hogy mindig besértődik ha nem hívom,nem keresem vagy nem válaszolok. Ez hanyagolás lenne szerintetek? Sajnos csak 24 órából áll egy nap és az nem elég mindenre és mindenkire.
2011. nov. 30. 16:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A barátság az megszakad, ha az ember elkoltozik és megáll a saját lábán. Nálunk is így volt. A férjemnek csak addig voltak barátok míg mulatni, szorakozni "inni" kellet. Mikor megnosult el sem jottek gratulálni. Már lassan 1 éves a kislányunk, de le se ejtik. Még fel sem hívtád, hogy gratulálok. Pedig legalább egy 20 éves barátságrol beszélunk. Nem is koltoztunk messze olyan 20 km-re lakunk toluk.
2011. dec. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!