Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezd elegem lenni belőle....

Kezd elegem lenni belőle. Vagy neki van igaza?

Figyelt kérdés
A barátom és én elköltöztünk egy messzebb lévő városba az eddigi lakhelyünktől. Otthon maradtak az ismerősök és egy közös barátunk is.Új még minden és váltott műszakban dolgozunk tehát alig találkozunk hétköznap és csak a hétvége a miénk. A barátnőm azt hiszi,hogy lerázzuk mert nem beszélünk már naponta vele neten meg telefonon. Amikor ír nem mindig tudok válaszolni meg nem is mindig vagyok válaszolós kedvembe mert általában rohanás van de ettől független hétvégente meg szoktuk beszélni,hogy kivel mi történt az elmúlt napokban. Szerinte ennyit a barátságról,szerintem meg megérthetőbb is lehetne mert most tényleg más dolgok fontosak és ettől még marad barát. Biztosan hiányzunk neki de már unom kicsit,hogy mindig besértődik ha nem hívom,nem keresem vagy nem válaszolok. Ez hanyagolás lenne szerintetek? Sajnos csak 24 órából áll egy nap és az nem elég mindenre és mindenkire.
2011. nov. 30. 16:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Jó barátnő ezt megértené.
2011. nov. 30. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
dehogy van igaza. egy barát nem attól barát hogy 0-24 kapcsolatba vagytok. a barátnő elkezdhetné élni a saját életét..
2011. nov. 30. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jogos a barátnőd felháborodása. Én annó nem egy "barátságnak" ezért vetettem véget, mert untam állandóan ezeket hallgatni, hogy nekem mindenki fontosabb mint ő és társai. Annyira ellökte magát tőlem, hogy a végén már szinte fájdalom érzet nélkül mondtam neki, hogy jó akkor felejtsük el egymást.

20n

2011. nov. 30. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza!

Ám az Ő szempontjából más a helyzet. Ugyanazt a dolgot kétféleképpen élitek meg. Ő maradt az addigi életébe, el se tudja képzelni, mekkora váltás ez neked. Amíg nem éli át, nem fogja tudni, hogy miről is van szó.

Őt is meg lehet érteni.

Biztos rossz neki a változás, és tényleg hiányzol neki.

Mond el neki teljesen őszintén, hogy mit érzel. Mond el neki, hogy fontos maradt számodra, de kell idő, amíg beáll az ottani életetek.

Ez nem csak róla, vagy rólad szól, hanem kettőtökről.

Biztos rendeződni fognak a dolgaitok.

2011. nov. 30. 17:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát már próbáltam megbeszélni vele,hogy hagyjon egy kis időt de ettől független minden nap leírja,hogy hiányzunk neki és szomorú,hogy mi nem mondjuk hogy ő is nekünk. De már nem tudok ezekre az írásokra reagálni.
2011. nov. 30. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt hiszem írt ide ez a barátnőd is, kérdezve, hogy mennyi idő után illik titeket megkeresni, hogy beszélgessetek. Várj, megpróbálom megtalálni:)
2011. nov. 30. 17:19
 7/11 anonim ***** válasza:
2011. nov. 30. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát most bocsi,de én is besértödtem volna.

nem vagyunk egyformák.ha nincs időd mondd meg neki kerek perec,ne csak hetvegen legyen rá időd.a másik meg az ha neki valami problémája van,te hol vagy??

2011. nov. 30. 17:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Valamokka!nincs kizárva de nem tudom.
2011. nov. 30. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én legjobb barátnőm Pécsett tanul, én pedig Szegeden, ő koleszos, én bejárós, de még csak nem is egy városban lakunk, szóval ha itthon van, akkor is mindketten átutazunk Szegedre, hogy tudjunk találkozni. Mi se beszélünk minden nap, sőt, van hogy 1-3 hétig se, de nem azért, mert durcimorci van, hanem mert nincs rá se időnk, se energiánk. Egyikünk se puffog, kölcsönösen keressük a másikat, általában akkor jön haza, amikor én is ráérek hétvégén, és akkor beülünk valahova beszélgetni. Szerintem egy igazi barátság olyan, hogy ha nem találkoztok vagy nem beszéltek több hónapig se, akkor is onnan tudjátok folytatni, ahol legutóbb abbahagytátok és nincs egyik félben se szálka. Szóval szerintem meg kellene értenie, hogy már nem tudsz rá annyi időt szentelni, mint amennyit szeretnél. 24/N
2011. dec. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!