Kezd elegem lenni belőle. Vagy neki van igaza?
Egyáltalán nem jogos a barátnőd felháborodása. Én annó nem egy "barátságnak" ezért vetettem véget, mert untam állandóan ezeket hallgatni, hogy nekem mindenki fontosabb mint ő és társai. Annyira ellökte magát tőlem, hogy a végén már szinte fájdalom érzet nélkül mondtam neki, hogy jó akkor felejtsük el egymást.
20n
Nincs igaza!
Ám az Ő szempontjából más a helyzet. Ugyanazt a dolgot kétféleképpen élitek meg. Ő maradt az addigi életébe, el se tudja képzelni, mekkora váltás ez neked. Amíg nem éli át, nem fogja tudni, hogy miről is van szó.
Őt is meg lehet érteni.
Biztos rossz neki a változás, és tényleg hiányzol neki.
Mond el neki teljesen őszintén, hogy mit érzel. Mond el neki, hogy fontos maradt számodra, de kell idő, amíg beáll az ottani életetek.
Ez nem csak róla, vagy rólad szól, hanem kettőtökről.
Biztos rendeződni fognak a dolgaitok.
Hát most bocsi,de én is besértödtem volna.
nem vagyunk egyformák.ha nincs időd mondd meg neki kerek perec,ne csak hetvegen legyen rá időd.a másik meg az ha neki valami problémája van,te hol vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!