Miért csinálja ezt? Kezd nagyon elegem lenni belőle. : SS Bocsi, hogy hosszú (Lent SOS)
Elsős gimnazista vagyok,októberben átkerültem,egy iskolába,ahol mindenki kedves volt stb. Aztán találkoztam egy nyolcadikos csajjal,akit nevezzünk x-nek. Na szóval.. X-et nem igazán kedveltem az elején,mert teljesen más volt a stílusunk,ő nagyszájú volt,én csendesebb,ő vagányabban öltözködött ,én szolidabb voltam,ő lógós volt,én könyvmoly és "stréber" .(alig voltak barátaim ezért örültem,hogy lett egy).Aztán elkezdtem vele barátkozni,végül nagyon jó barátnők voltunk,bár úgy érzem,elég egyoldalú volt a dolog. Én jobban szerettem Őt. Aztán elkezdtem olyan lenni mint ő,befestettem feketére a hajam,piercingjeim lettek,tetoválásom(igaz az nem miatta ,hanem már régóta szerettem volna),máshogy öltözködtem. Egyszóval olyan lettem mint ő. Aztán kezdődtek a bajok... Sokszor velem fizettetett,pl. boltban, stb. kaját,mindent én vettem neki,pedig nem egy szegény családból származik.. Eddig még oké,hogy párszor megvettem neki a kaját meg az üdítőt..na de mindíg.. Aztán elkezdett beleenni,beleinni az én üdítőmbe,kajámba ,fújta magára a parfümömet,használta a sminkemet..én meg hallgattam,mert azt gondoltam,hogy a barátnőm. És a minap történt meg egy dolog...
Elmentünk szolizni együtt,a napszemüvegemet leraktam kint egy székbe,először ő szolizott aztán én. Miután végeztünk szépen felöltöztem elrakosgattam mindent(megjegyzem nem vagyok szétszórt tipus,mindíg mindent ellenőrzök,hogy a helyén van-e .) Mikor mentünk az állomásra megkérdeztem,hogy hol van a napszemcsim,erre azt válaszolta,hogy berakta a táskámba. Miután hazajöttem megnéztem mindenhol sehol nem volt. Visszamentem a szoliba,ott sem találtak semmit. Aztán tegnap nem jött suliba,és mikor mentem a hév állomásra akkor ott volt a barátaival,és láttam,hogy rajta van egy napszemüveg,elég ismerős volt. Amikor meglátott levette,és úgy jött oda. Elég furcsa nem?
Mellesleg még kölcsönadtam neki pár dolgot,amit szintúgy nem kaptam vissza. És amikor megkérdeztem tőle,hogy nem látta-e a napszemüvegem azt válaszolta,hogy : nem.
Kezd kicsit elegem lenni belőle..
Ma viszont bejött,és az volt az első dolga,hogy elkezdte inni az üdítőmet és fujkálta a dezodorom,meg bunkó volt. És nem értem az egészet. Már nincs szükségem rá,soha nem volt jó barátnőm,mondom mindíg egyoldalú volt a dolog..Le szeretném állítani erről,hogy én fizessek neki mindent és az én cuccaimat egye,igya,fujkálja,használja,ellopja. Mit tegyek?
Bocsi,hogy hosszú lett. És a helyesírási hibákért is elnézést kérek,gyorsan írtam.
Az a baj, hogy egy alapvető hibát követtél el. Barátkozni kezdtél vele. A nagyszájú lányok hosszútávon nem valók a visszahúzódó lányokhoz. Tapasztalat. Én a nagyszájúak táborát erősítem, és volt már csendesebb barátom, de nem tartott sokáig.
Mindenképpen kérd vissza a szemüveged, és mondd meg neki, hogy eljátszotta a bizalmadat. Ne barátkozz vele. Nem kell terjeszteni a dolgait, bemártani mások előtt, csak egyszerűen szépen csendben váljatok el. Ha nem adja vissza a szemüveget, vagy szólj a tanárodnak, vagy lopd vissza.
Hadd fűzzek hozzá még valamit. Egy elsős gimnazistának nem való tetoválás. Ez egy komoly dolog, ami (jobb esetben) életed végéig tart. Ezt tetoválóként mondom. Naponta találkozom fiatalokkal, akik mindenféle hülyeségeket varratnak magukra. Ráérsz még ezzel. Ne légy olyan buta, mint a többi, hogy csak azért tetováltatsz, mert másnak is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!