Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl sokat költök magamra?

Túl sokat költök magamra?

Figyelt kérdés
A férjem tegnap eléggé megbántott, mert közölte, hogy szerinte kicsit sokat költök magamra (a szekrényemben keresett valamit és összefutott a pipere cuccaimmal, ebből indult ki a dolog). Eddig ezt a havi 5-6000 Ft-ot nem éreztem olyan soknak, de most már kíváncsi vagyok, hogy mások mennyit költenek.
2011. nov. 29. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sem világos,hogy ez az 5-6 ezer ft csak sminkcuccra megy el havonta és ezen felül jön a ruha,cipő,fodrász,szoli stb. vagy 5-6 ezerből fedezed az összes magadra költött kiadásodat?
2011. nov. 29. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Én nem divatra költöm a pénzt,hanem könyvekre amiket szeretek ( havonta max 4000 ft-ot) de azt mondta felesleges kidobás...nekem meg megéri,mert imádok olvasni.

19/L

2011. nov. 29. 14:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem keresünk túl sokat (átlagos), de mindent ki tudunk fizetni. Már lefaragtam mindent amit tudtam, de ennél kevesebből nem tudom kihozni. Nem csak a pipere cuccokra megy ez a pénz, hanem azokra amiket én használok (fogamzásgátló, krémek, sampon és balzsam, betét,...). Igazából ha úgy nézzük, ő is költ magára ennyit havonta, csak én nem róttam ezt fel neki.
2011. nov. 29. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Ez férj függő.

Az olyannak, aki nem csak magát nézi, hanem megérti, hogy a másiknak is vannak igényei, ami nem csak smink lehet, hanem könyv vagy bármilyen más hobbi, annak nem sok.

Az irigynek, aki csak kötözködni akar, vagy tényleg önző, mert úgy van vele, hogy a másiknak nem jár semmi, neki pedig minden, annak még a 100 forint is sok lesz.

15/21 anonim ***** válasza:
68%
Volt idö, amikor én is többet kerestem, akkor belefért ennyi, söt több is, de a amióta gyesen vagyok és 3 gyerekünk van, nem tehetem meg, kénytelen vagyok bespórolni ezen. Szóval relatív!
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
Te jó ég! Szerintem sem sok! Kérdezd meg a férjedet, hogy ő mennyit tart reálisnak? Ha az 5000 ft-ot nem tartja annak, akkor kiváncsi lnnék mennyit mond! 2000 ft-ot? 5000 ft-ból még egy egyszeri havi hajfestés sincs meg!!! És akkor így van, még nem vettél egy polót, vagy egy sminkcuccot sem!!! Valószínű férjed nem tudja hogy ma már olcsó sminkcuccokat is lehet szerezni, és lehet hogy ő csak azt látta hogy van 5 alapozód, 3 szempilla spirálod stb. És lehet ő azt hiszi, hogy darabja kerül 5000 ft-ba! Felszorozta ezt az összeget, és vélhetően ezért érzi soknak...de azért világosítsd fel őt, hogy ezeket nem minen hónapban adod ki, én sem evszek havonta alapozót...
2011. nov. 29. 14:38
 17/21 A kérdező kommentje:
Én is azóta vettem vissza mindent, mióta megszületett a fiunk, de ennél kevesebből tényleg nem tudom megoldani. Fodrászhoz, kozmetikushoz, stb. nem járok (soha nem is jártam), magam oldom meg házilag a dolgokat. Tudom, hogy munkahelyi ügyek miatt volt olyan harapós hangulatban, de azért elég rosszul esett ez a "figyelmeztetése".
2011. nov. 29. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
hát én a betétet, fogamzásgátlót, sampont, balzsamot eleve nem piperecuccba sorolom hiszen ezek kellenek. ez alap szükséglet. ha ezeket beleszámítva költessz ennyit akkor az nem sok, sőőt.
2011. nov. 29. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezekre amiket felsoroltál az 5-6000forint nemhogy nem sok,de csoda, hogy elég!!!!!
2011. nov. 29. 15:22
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg mondd neki, hogy "Drágám, megfogadom a tanácsodat és visszafogom a költekezést, jövő hónaptól óvszert használunk és nem gyantáztatok!" :)
2011. nov. 29. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!