Túl sokat költök magamra?
Figyelt kérdés
A férjem tegnap eléggé megbántott, mert közölte, hogy szerinte kicsit sokat költök magamra (a szekrényemben keresett valamit és összefutott a pipere cuccaimmal, ebből indult ki a dolog). Eddig ezt a havi 5-6000 Ft-ot nem éreztem olyan soknak, de most már kíváncsi vagyok, hogy mások mennyit költenek.2011. nov. 29. 13:56
1/21 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mennyibol koltod a havi 5-6000Ft-ot. Megengedhetitek magatoknak?
2/21 anonim válasza:
úristen.dehogy sok, azt hittem 100ezret írsz
3/21 anonim válasza:
ha befizetitek a számlákat megveszitek a kaját meg minden szükséges dolgot és ezenfelül marad pénz akkor nem sok. ha valami rovására megy akkor sok.
4/21 anonim válasza:
nekem sok lenne, én közel se költök ennyit, de ha sokat kerestek akár bele is férhet
5/21 anonim válasza:
én sem költök ennyit, de ennek egyszerű oka van, nem tehetem meg. Egyébként nem lenne sok. Szerintem átlagos.
6/21 anonim válasza:
én havi 30-40et költök, szóval szerintem abszolút nem sok...
7/21 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, hogy sok-e. Mennyi az az összeg amit be kell osztanotok a hónapra. Hülyeségekre költöd-e, vagy tényleg olyan dolgokra amik kellenek a kikapcsolódásodhoz, boldogságodhoz. Stb.. lehetne még folytatni a sort.
8/21 anonim válasza:
dehogyis sok:) én a többszörösét költöm átlagfizetésből. kérdezd meg a férjed, hogy mi a jobb, ha egy elhanyagolt, divatjamúlt felesége van vagy ha 5000 forinttal több van a kasszában.
L25
9/21 anonim válasza:
Ez olyan jellemző, legyél fitt, kisminkelt, álljon jól a frizurád, de nehogy egy fillért is rákölts. Plusz tökéletes családanya, háziasszony, vezető beosztásban lévő dolgozó, sőt az ágyban is legyél toppon. Mégis mit gondolt a férjed, neked nem jár ennyi? Ő sosem sörözik a haverokkal vagy hasonlók?
10/21 anonim válasza:
Úgy érted, hogy havonta veszel új piperecuccokat 5-6ezer forintért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!