A barátom folyton azt mondja, hogy sokat költök, pedig nem tehetném meg. Igaza van?
Barátom elég tehetős, talán a környéken a leginkább. Régebben sokat pocsékolt, mindenféle drága dolgot megvett magának, drága autóval járt, még most is 70 ezrével törleszti. Abban az időben ismertem meg, amikor a legtöbbet adott magára, csodálkoztam is, hogy miért pont én kellek neki? Miért pont rám figyelt fel? Miközben én elég szegény családból származtam, el nem tudtam képzelni, hogy egy nálam 100 x tehetősebb pasim legyen. Eleinte, az első 2 évben, nekem is sokmindent vett, bár én mindig mondtam neki hogy ne vegyen, nem akartam hogy rám költsön, aztán mindig meglepett. Az utóbbi időben már nem költ, szinte minden ft-ot eltesz, észbekapott, hogy 28 körül már jó lenne ha tudna venni valamiféle lakást/házat.
Én pedig úgy éreztem, hogy többet kell adnom magamra, hogy ne veszítsem el, és azt sem akartam, hogy nálam jóval csinosabb nőket megnézzen. Ezért ahogy tehettem, költöttem erre-arra. Igyekeztem mindig úgy vásárolni, hogy megérje. Pl interneten vettem meg azokat a drága ruhákat, amiket a boltban 10 ezer ft-ért adnak, én pedig használtam megvettem, mindig kitűnő állapotban, kb 2500 ft környékén, így kb 2 havonta mindig sikerült egy jó üzletet kötnöm, és szép felsőt, nadrágot venne, a bolti ár töredékéért. Senki nem hitte hogy én ilyen jó áron veszem a ruháimat. Az utóbbi időben meguntam ezeket a márkás ruhákat, mivel már a kínai cuccok is nagyon jók. Az utóbbi 3 évben 250 e ft-ot költöttem kb el, de mind saját pénzből, és sosem úgy, hogy minden pénzem egy szálig, mindig több mint a 3/4-ét félretettem. De mindig azt mondja, hogy minek veszek drága ruhákat, nem tehetem meg! Úgy öltözködöm mint ha gazdag lennék ill. mintha a családunk gazdag lenne. Ugyanakkor még 6 év után is ugyanúgy tetszem neki, sőt mondta is hogy jobban!
Van egy mondás: "A férfi abba szeret bele amit lát, a nő pedig abba amit hall. Ezért hazudnak a férfiak, és ezért festik magukat a nők"
Szerintetek igaza van? Vagy miért mondja, hogy nem tehetem meg hogy így öltözködjek?
Most csúnya leszek... de nem lehet, hogy a szíve mélyén bánja, amit rád költött...? Ezzel mondjuk már nem lehet mit tenni. De szerintem ennyire nincs beleszólása abba, mire költöd a saját pénzed.
Az is igaz, hogy talán pont a közös jövőtök érdekében szeretne minél többet félrerakni - és rakatni -veled is.
Nehogymár magyarázkodj egy 750 Ft-os pizsama miatt!
Csak kötözködik veled! Meg se halld, inkább azon mesterkedj, hogy újra nőnek tekintsen, mert nekem úgy tűnik, mintha már megszokott volna, és inkább úgy bezsél veled, mint a nyavalygós fiú az anyjával, vag yeg ymorózus apa a lányával. Nem vagy a gyereke, ne szóljon bele, hogy hogy öltözöl! És 750-ért én reggelit veszek!! 78 ezres fizetés mellett!!! Egy női magazin ára ez.
Nem az van, hogy elhatározta, h egy fillért se adtok ki( a ház miatt) csak elfelejtett szólni?
Magyarázd meg akkor h a lehető legtöbbet spórolsz, de egy nőnek több ruha kell, mint egy férfinak.
Na, meg aki részletre vett kocsival villog...Éhgyomorra...
Menj már.Tiszta nevetséges a palid.Öltözködj nyugodtan, Ő meg próbálja fenntartani a látszatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!