Neki lenne igaza?

Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriába soroltam be a kérdésem. A történet röviden. Nekem jelenleg szerződéses munkaviszonyom van, ami lejár dec.31-én. Van egy cég a környékünkön, akik szinte minden héten keresnek valakit, ilyen-olyan posztra. Mondtam a páromnak, hogy beadom az önéletrajzomat ehhez a céghez. ÉS teljesen kiakadt. Hogy milyen már az, hogy van munkám és pályázok egy állásra. Annyira összevesztünk, hogy ma reggel nem is szólt hozzám. Én gondolkodom hülyén?
2011. nov. 28. 15:10
1 2
 11/15 tekike99 ***** válasza:
100%
nyugtasd meg: ez csak egy biztosíték, ha ne adj isten nem hosszabbítják meg a szerződésedet. és még koránt sem biztos az sem, hogy az új helyre felvesznek. vagy egyáltalán neked tetszenének az ottani feltételek, hiszen még nem tudsz semmi pontosat. nincs min vitatkoznotok.
2011. nov. 28. 15:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek a munkanélküliségtől. Én soha nem voltam még, a párom is csak pár hónapig. És így is alig-alig bírunk megélni. Ha nekem nem lesz munkám nem tudom mi lesz. Bár én azt mondtam, ha kell három műszakba megyek a gyárba. Engem nem érdekel, hogy diplomám van, ha pénzem meg nincs. Talán ezért is reagálom túl a dolgokat...
2011. nov. 28. 15:28
 13/15 Antimod ***** válasza:
90%
A legutóbbi kommented alapján pedig az egyetlen értelmes dolog volt, amit tehettél! A párod valószínűleg nem egy kockáztatós típus, pedig éppen az lenne a kockáztatás, ha nem keresnél helyette valamit!
2011. nov. 28. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A párodnak dolgozol vagy miért fáj ez neki?
2011. nov. 28. 16:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A párod debil.
2011. nov. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!