Neki lenne igaza?
Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriába soroltam be a kérdésem. A történet röviden. Nekem jelenleg szerződéses munkaviszonyom van, ami lejár dec.31-én. Van egy cég a környékünkön, akik szinte minden héten keresnek valakit, ilyen-olyan posztra. Mondtam a páromnak, hogy beadom az önéletrajzomat ehhez a céghez. ÉS teljesen kiakadt. Hogy milyen már az, hogy van munkám és pályázok egy állásra. Annyira összevesztünk, hogy ma reggel nem is szólt hozzám. Én gondolkodom hülyén?2011. nov. 28. 15:10
11/15 tekike99 válasza:
nyugtasd meg: ez csak egy biztosíték, ha ne adj isten nem hosszabbítják meg a szerződésedet. és még koránt sem biztos az sem, hogy az új helyre felvesznek. vagy egyáltalán neked tetszenének az ottani feltételek, hiszen még nem tudsz semmi pontosat. nincs min vitatkoznotok.
12/15 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek a munkanélküliségtől. Én soha nem voltam még, a párom is csak pár hónapig. És így is alig-alig bírunk megélni. Ha nekem nem lesz munkám nem tudom mi lesz. Bár én azt mondtam, ha kell három műszakba megyek a gyárba. Engem nem érdekel, hogy diplomám van, ha pénzem meg nincs. Talán ezért is reagálom túl a dolgokat...
2011. nov. 28. 15:28
13/15 Antimod válasza:
A legutóbbi kommented alapján pedig az egyetlen értelmes dolog volt, amit tehettél! A párod valószínűleg nem egy kockáztatós típus, pedig éppen az lenne a kockáztatás, ha nem keresnél helyette valamit!
14/15 anonim válasza:
A párodnak dolgozol vagy miért fáj ez neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!