Neki lenne igaza?
Teljesen jól gondolkodsz. Az embernek még azelőtt kell keresnie, mielőtt az aktuális végetér. Olyan gyorsan eljön dec. 31, nagyon jól teszed, ha minél több helyre beadod a jelentkezésedet.
Mit mond a párod, mi lesz január 1-től?
Van munkád még másfél hónapig. És utána?
Szerintem egyáltalán nem gondolkodsz hülyén, legalábbis én is ezt lépném a helyedben. Jövő évben is kell lakni meg enni...
Nem, a párod.
1) Lejár a szerződésed. Miért kellene éppen azzal a céggel megújítani (ha egyáltalán lehet)?
2) És ha váltani akarsz? Én is megtettem, nincs ebben semmi. Többet keresek, közelebb van a munkahelyem, több benne a lehetőség. A lényeg, hogy két szék között ne ess a pad alá.
Jól teszed.
Én a párodat nem értem igazából...
Mai világban az sem mehet biztosra, akinek 10 éves folyamatos munkaviszonya van egy cégnél, nem hogy egy szerződésesnek...
Ebben a világban él a párod is? - Már bocsi..
Ráérsz azután eldönteni, ha behívtak interjúra.
Nem kizárt, hogy ebben igaza van a párodnak, de ha megkérdezed, hogy bővül-e a cég vagy hogy más helyére keresnek-e vagy új munkakör lesz, stb. egyértelműen kiderül és akkor még mindig nem veszítettél semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!