Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szeretném látni...

Mit tegyek? Szeretném látni az unokám, de nem lehet.

Figyelt kérdés
Menyem nem engedi,vagy ha igen csak 2 hetente 1 órát a parkba a kicsit 4 hónapos az unokám.Számomra olyan megalázó,hogy parkba kell látnom unkámat,és a fiam hozza oda.Meg oldható,hogy elhozza hozzánk?Mennyem nem engedi,állítólag félti tőlem a babát,és nem akarja.Nagyon megharagudott rám,már elkodolkoztam,és igazat adok neki.De Ő szóba sem állvellem,és nem is akar semmi féle kapcsolatot velem,és családommal sem.Próbáltam fiamnak mondani,hogy legyünk egy család,és járjunk össze de Ő sem akarja.
2009. máj. 13. 10:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:

Hát nagyon elszomorító , amiket az anyósokról általában írnak.Engem mindenképp személyesen érint hiszen 2 menyem és 1 vőm is van.Mélységesen remélem , rólam nem beszélnek így a hátam mögött. de kikérem "magunknak" , anyósoknak , mi és először édesanyák voltunk, ezt nem kéne lefelejteni, mert nagyon hamar a menyekből is anyósok lesznek.

Van immáron 7 , azaz hét unokám, akikkel, azt hiszem nagyon jó a kapcsolatunk a férjemmel együtt.

És mivel a fiam nagyon fiatalon nősült, volt szerencsénk megélni a mennyemmel, a közös háztartást is, az első unoka születést is, sőt még a másik 2 is nálunk született.

Azt hiszem én jól csináltam, igyekeztem annyit segíteni ,a mennyit épp igényelt.

És a lányomnál, most ugyanaz a helyzet, a kis Hanna még csak 1 hetes, jó lenne a közelükben lenni állandóan, de megértem ha most ők 4-en a"kis család" összerázódnak , amíg apuka otthon van , rám nincs szükség.

2009. máj. 21. 15:22
 42/43 anonim válasza:
69%
Ja és a 3 hetes kisbabát eszembe se jutna elvenni az anyukájától!!!!!Ez nem is tudom , hogy jut valakinek az eszébe.
2009. máj. 21. 15:24
 43/43 anonim ***** válasza:
Igen!Ez egy kis önzőség nagymama részéről!
2009. máj. 21. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!