Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Látni se akarom többet!

Figyelt kérdés

Megláttam, hogy párom regisztrálta magát egy szexpartner kereső oldalon. Felnéztem és valami hihetetlen közönséges, olcsó is igénytelen nők ajánlják magukat, akár azonnal is.

Hatalmasat csalódtam páromba, látni se akarom. Nem akarom vele megbeszélni mert szerintem ezen nem igen van mit kimagyarázni. Eddig se bíztam benne túlságosan, de ezután már kizárt hogy valaha is megfogok.

Szerintetek tulzás lenne, ha szakítanék vele sms-be 1 év után?!?

Ti mit tennétek a helyemben?

2011. szept. 15. 23:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném miért csinálta. Bár tuti nem jófejségből, tehát valami van a háttérben, de azért furdalna hogy hogy jutott eszébe ilyesmi. De nem hiszem hogy olyat tudna válaszolni, ami után együtt maradhatunk..
2011. szept. 15. 23:36
 2/34 anonim ***** válasza:
54%
Igaz, hogy nő vagyok és nem akarom megvédeni a párod.... DE... nem véletlen csinálta ezt. Főleg ha te sem bízol meg benne.... és kitudja.... lehet hogy nem törődsz vele eleget? Mi honnan tudjuk mit miért tett? Ha viszont minden rendben lenne köztetek ez eszébe sem jutott volna. 24L
2011. szept. 15. 23:38
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig azt ajánlom, beszélj vele személyesen. És úgy szakítsatok. Ez így normális, az sms-ben való szakítás elég undok dolog. Igaz a szexpartnerkeresőre való reg is az, de hátha elő tud állni valami jó magyarázattal... ne süllyedj a szintjére, add meg neki a tiszteletet annyiban, hogy személyesen mondod el, hogy csalódtál benne, és vége.
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt tenném mint te. Látni se akarnám többet. De nem sms-ben, hanem személyesen szakítanék vele.
 5/34 anonim ***** válasza:
71%

Nem szakítanék smsben soha. Én nem vagy bunkó.

És megbeszélném a dolgot.Lehet, hogy egy haverját akarta megkeresni, írni akart neki, hogy ő-e az, de csak regisztráltan teheti ezt meg,vagy egyszerűen fogadás volt.

Azért 1 év után csak megérdemel annyit, hogy elmondja miért tette ezt és te is megérdemled, hogy tudj róla.

2011. szept. 15. 23:40
 6/34 A kérdező kommentje:

Azért vagyok ennyire mérges, mert ezt már egyszer eljátszotta. Egy társkereső oldalra regisztrált, akkor megakartam vele beszélni. Elmondta, hogy ő ebbe semmi kivetnivalót nem lát, unalmas óráiban néha felnéz, nem partert keres, nem engem akar lecserélni csak szórakozik. És még tőlem kérte, hogy ne fujjam fel a dolgot. Elmagyaráztam neki, hogy aki boldog párkapcsolatban él nem regisztrál ilyet oldalakra, mérhetetlenül magalázott ezzel, csalódtam, de kapott még 1 esélyt.

Igazából az is a problémám, hogy fel se fogja hogy mikor okoz fájdalmat, mikor bánt meg olyan mint egy 10 éves kisfiú, akinek mondani kell mit szabad és mit nem.

De ezzel betelt a pohár.

2011. szept. 15. 23:41
 7/34 anonim ***** válasza:
75%
Egy beszélgetésnyi esélyt azért adj neki! Nehogy valami ostoba félreértés miatt menjetek szét.
2011. szept. 15. 23:41
 8/34 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként tényleg nincs benne semmi kivetnivaló, ha nem keres fent társat. Én is regisztrálva voltam az egyiken, pedig ki nem állom az internetes ismerkedést,csak jó volt a fórum, meg megnéztem a lakhelyemről kik regisztráltak, meg azt néztem, hogy úgy általában kik regisztrálnak és vajon miért a neten próbálkoznak.
2011. szept. 15. 23:42
 9/34 anonim ***** válasza:
15%

Harmadik vagyok. Hat éve vagyunk együtt a párommal, ő előttem társkeresőn is próbálkozott. A mai napig feljár oda, mert a fórumon jó kis közösség alakult ki, sokan kikezdenek vele, de ez van. Én is regisztráltam, sőt, néha (kb havonta egyszer) chat oldalakra is megyek. A legtöbben párt keresnek, alkalmi vagy tartós kapcsolatra. Én nem, csupán beszélgetni szeretnék, megismerni amennyire lehet így idegen embereket. Sosem értettem azon nők hisztijeit (mert általában ők csapják ki a balhét emiatt), akik ölre mennek azért, mert a párjuk társkeresőn regisztrált. És? Ez nem jelenti az,t hogy párt is keres! Nálunk a lehetőség, a gondolat sem merül fel, hogy esetleg... ismerjük egymást és magunkat, nem vagyunk féltékeny típusok sem...

A szexpartnerkereső már kicsit más téma, de elképzelhető, hogy csak kíváncsi volt, mi a felhozatal. Én is meg szoktam nézni itt ott az új férfiakat, igaz nem szexoldalon, de ettől még nem jut eszembe, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek bárkivel is.

Az ilyen kapcsolatok halálra vannak ítélve, nulla bizalom, nulla megbecsülés, nulla önérzet mindkét részről...

2011. szept. 15. 23:48
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

"...párjuk társkeresőn regisztrált. És? Ez nem jelenti az,t hogy párt is keres!"

Hát ha nem párt keres, akkor mi a fenének regisztrál? Nézelődni regisztrálás nélkül is lehet... És az én szememben mond valamit az illető iq-járól, hogy ilyesmivel szórakozik. Annyi minden más van, pont ezzel kell elütni a szabadidőt!??

2011. szept. 15. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!