Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Látni se akarom többet!

Figyelt kérdés

Megláttam, hogy párom regisztrálta magát egy szexpartner kereső oldalon. Felnéztem és valami hihetetlen közönséges, olcsó is igénytelen nők ajánlják magukat, akár azonnal is.

Hatalmasat csalódtam páromba, látni se akarom. Nem akarom vele megbeszélni mert szerintem ezen nem igen van mit kimagyarázni. Eddig se bíztam benne túlságosan, de ezután már kizárt hogy valaha is megfogok.

Szerintetek tulzás lenne, ha szakítanék vele sms-be 1 év után?!?

Ti mit tennétek a helyemben?

2011. szept. 15. 23:34
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Ugy döntöttem, hogy személyesen szakítok.

Ami ugy alakult, hogy 1001.szer is elmondtam neki a problémáimat kiemelve a szexpartner keresőt. Annyit reagált, hogy ebből ne csináljak problémát, elmondta hogy néha felnéz, de ha ez ekkora probléma törölni fogja magát. De én ebbe már nem hiszek. Újra megkaptam az igéreteket...

Igazából nem akarta elfogadni a szakítást, kértem hogy menjen el részemről vége.

Nem akarja elfogadni a szakítást sms-ekkel bombáz, hívogat... és biztos benne, hogy ez csak szünet és újra kibékülünk és én vagyok neki a legfontosabb...stb.

2011. szept. 16. 23:39
 32/34 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült meggyőznünk téged! A kételkedők, majd egyszer talán belátják, hogy mi ezt szorgalmaztuk nálad! Biztos nem lesz könnyű neked! De mint mondtam, te biztosan nem ilyen partnert érdemelsz! Kitartás! 37/N
2011. szept. 17. 14:03
 33/34 anonim ***** válasza:

"Annyit reagált, hogy ebből ne csináljak problémát, elmondta hogy néha felnéz, de ha ez ekkora probléma törölni fogja magát. De én ebbe már nem hiszek. "

Az nem megoldas, ha "szot fogad" Neked. A problema az, hogy NEKI MÁS a NORMÁJA, mint Neked. Mást is gondol parkapcsolatnak, mint Te.

Ő azt hiszi, hogy az eredmeny szamit Neked, hogy ő ne legyen ott fenn. De Neked az a fontos, hogy ő ugyanolyan vilagkepu legyen, mint Te, mert csak olyat tudsz elfogadni tarsadul. Akinek a belso kesztetesei olyanok, mint a tieid. Az csak a jeghegy csucsa, hogy fenn van-e ott, vagy sem. Hiaba vagja le a csucsot, ha nem erti, miert nem oké, hogy ő fönn van...

2011. szept. 17. 19:01
 34/34 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Az már nem én leszek, aki elmagyarázza neki. Vagy majd idővel rájön, vagy nem tudom. Szerencsére ez már nem az én problémám.

Miattam az összes szexpartner és társkereső oldalra regisztrálhat, biztos lesz nő aki elviseli.

Engem ez már nem érdekel.

Végre nyugalmat érzek és megkönnyebbülést, nem akarok többet ezzel foglalkozni.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat/segítséget!

2011. szept. 17. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!