Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szeretném látni...

Mit tegyek? Szeretném látni az unokám, de nem lehet.

Figyelt kérdés
Menyem nem engedi,vagy ha igen csak 2 hetente 1 órát a parkba a kicsit 4 hónapos az unokám.Számomra olyan megalázó,hogy parkba kell látnom unkámat,és a fiam hozza oda.Meg oldható,hogy elhozza hozzánk?Mennyem nem engedi,állítólag félti tőlem a babát,és nem akarja.Nagyon megharagudott rám,már elkodolkoztam,és igazat adok neki.De Ő szóba sem állvellem,és nem is akar semmi féle kapcsolatot velem,és családommal sem.Próbáltam fiamnak mondani,hogy legyünk egy család,és járjunk össze de Ő sem akarja.
2009. máj. 13. 10:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy egy ilyen meny jó néven venné, ha sepregetsz nála.
2009. máj. 13. 13:06
 32/43 anonim ***** válasza:
11%

Nem ertem, hogy a te sajat fiad hogyan fordulhatott ennyire ellened????

Mit tettel ennyire rosszat, hogy a parkba lathatod csak a kisunodat 2 hetente 1 orara.

Azert a fiaddal el kellene beszelgetned egy kicsit, es igenis megengedni, hogy a kisunokadat hozzad elvigyek neha-neha, ne a parkba lathasd ot.

Ha nincs nalad kosz, ha nem rendetlensegben elsz, ha tiszta asszony vagy, akkor igenis mondd meg a fiadnak, hogy ne a parkba, hanem a lakasodba vigye az unokadat.

A menyednek nem kell vele mennie. Nem teszel kart az unokadban, csupan latni es szeretni akarod.

Attol, hogy a menyed teged nem szeret, nincs joga ahhoz, hogy te ne lathasd a fiad gyereket a lakasodban.

A fiad nem ertem miert nem ved meg tegedet, mi az a szornyuseg amit tettel????

A ferjemnek van egy jo baratja, akit en egyaltalan nem birok. Nem is megyek el hozza, de a ferjem elviszi hozza a kisfiunkat, es en miert ne engednem el? Hat nem fog vele semmi rosszat tenni. Attol, hogy en nem birom azt az embert, attol meg a kisfiam szeretheti, es ok igenis lehetnek joban.

A kisunokadnak az a jo, ha minel tobben szeretik.

Probalj beszelni a fiaddal, es megkerni ra, hogy igenis hozzad vigye el az unokat, es gyakrabban, es ne ugy, hogy 1-1 oracskara csak, hanem annyi idore amennyire a fiad jonak latja.

2009. máj. 13. 13:15
 33/43 anonim ***** válasza:
67%

13:05

Mi az,hogy helyzet nem normális.Itt sajnos a nagymama nem normális.

Mért nem gondolkozott előbb?Gyerek nem tulajdon,szégyellheti magát!Fiára meg nem gondol?Menye meg arra jó mi,hogy szüljön magának unokát,de arra már nem,hogy némi tiszteletet mutasson felé.Nem neki köszönheti,hogy van most kisunoka?Én semmi féle esélyt nem adnék magának ezek után,minek is tenném.Előbb utóbb úgy is megint ezt eljátszaná velük!TÖBB TISZTELET,MEGBECSÜLÉS!

2009. máj. 13. 13:20
 34/43 anonim ***** válasza:
83%
13:15-ösnek: olvasd el a kérdező kommentjeit, világosan leírta, hogy miket csinált! Valamint azt is, hogy a menyének van igaza. A fia meg még jó, hogy nem az anyját védi ilyen esetben basszus!!!
2009. máj. 13. 13:27
 35/43 A kérdező kommentje:
Fiam a menyem mellett áll,és az Ő szava szent!Meg mondta az ő családja a fia,és felesége!Nem tűri tovább,hogy megalázzam a feleségét!Nem tudom,hogy most mit mondjak...hogy tovább
2009. máj. 13. 13:29
 36/43 anonim ***** válasza:
85%

13.15

Nyilván a fia azért nem védi meg, mert tudja ő is, hogy hibázott az anyja. Ezen kívül gondolom a feleségével szeretne jóban lenni, és nem szeretné elveszíteni a feleségét és a gyerekét. Ha a nagymama nem akar a fiataloknak keresztbe tenni szerintem nem is kéne a fiát győzködni, hogy vigye hozzá a gyereket, igenis elégedjen meg azzal, hogy a parkban láthatja az unokáját. Szerintem ha tovább erőszakoskodik még oda se fogja kivinni a fia.

2009. máj. 13. 13:31
 37/43 anonim ***** válasza:
70%
Úgy látom, itt azok vannak lepontozva, akik nem a kérdezőnek adnak igazat. Érdekes...
2009. máj. 13. 13:50
 38/43 anonim ***** válasza:
86%

Az,hogy a fia a felesége mellett áll nagyon is helyénvaló,ez a normális viselkedés, hiszen neki már Ő és a gyereke a családja.Minden férjnek párnak így kellene viselkedni kitartani egymás mellett.De én a meny helyében azért nagyon értékelném azt,hogy belátja hibázott.Mi is voltunk úgy majdnem másfél évig,hogy nem tartottuk a kapcsolatot az anyósomékkal.De én ezt egyáltalán nem tartom normális dolognak egyikünk szempontjából sem nem csak a gyerekekéből.Én nagyon értékelném ha anyósom elénk állna,és azt mondaná belátja,hogy hibás sok dologban.De ennek ellenére is,hogy nem tette csak a viselkedésén változtatott,visszavett az erőszakosságából mi már kapcsolatban vagyunk vele.És én szorgalmaztam ezt,ha a fiukon múlik talán már 4 éve haragban lennénk.Nálunk apósom volt az aki hajlandó volt jönni békülni,és én értékeltem ezt is.A fenyegetőzésre én is nagyon berágtam volna,ezzel sok mindent el lehet rontani.Jobb tanácsot nem lehet adni,mint normálisan leülni beszélni velük.Ha nem megy akkor várni kell,próbálkozni később.Szerintem más megoldás nincs.Az erőszakos tolakodó viselkedés,vagy újabb fenyegetőzés talán véglegesen megmérgezné a kapcsolatot.A magánéletét pedig mindenkinek tiszteletben kell tartani,még akkor is ha a felnőtt gyerekünkről van szó.Mindenki éljen belátása szerint,nevelje szeresse a gyerekeit ahogy akarja.Erre minden anya harap,ha ez ellen tesz valaki,vagy bele akar avatkozni.A segítség nem egyenlő a tolakodással,a másikra való rátelepedéssel.

Sok sikert és kitartást a béküléshez,remélem megenyhül a menye.

2009. máj. 13. 14:51
 39/43 anonim ***** válasza:
73%
Én is meny vagyok.engem az anyósom nemrég megbántott.én se szivesen adnám oda a 4 hós babám.de a férjemért megtenném.ha már a fiad se akarja nagy a baj.kitartás!remélem minden megoldódik.
2009. máj. 13. 17:10
 40/43 anonim ***** válasza:
70%

Maradj egy kicsit a hatterbe, ilyenkor jobb nem kozeliteni a menyed meg kicsit. Ne probalj dirigalni es foleg ne szabd meg, hogy te mikor akarod latni a gyereket!

En is igy voltam az ex anyossal, rendesen rettegtem amikor kozelitett a lanyomhoz, azota eltelt egy par ev es most nem anyumra hagyom a lanyom ha kirandulni megyunk hanem az ex anyosra (ugyanis nem vagyunk az apuval egyutt) Tok jol egyezunk es tudom, hogy barmit csinal nem tudja "elszeretni" tolem! :))

Sok kitartast kivanok neked, remelem minden helyre jon! Csak ne eroltess semmit! :))

2009. máj. 13. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!