Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bízok meg a páromban, mit...

Nem bízok meg a páromban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apró hazugságaival mindig "lebukik", a helyzet adja a következőt, hogy valahol mindig "utána nézzek". Állítólag azért hazudik, mert fél a reakcióimtól.

Közben azt mondja szeret, de ezt elhiggyem?

Nemrég volt az esküvőnk és egyre inkább kijönnek ezek a problémák.

Nem bírom tovább...

2009. máj. 13. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
A világért se menj hozzá. Krónikus hazudozó a párod, hidd el nem a levegőbe beszélek, apu is ilyen. Apró hülyeségeket hazudozik, amik igazából pitiánerek, és lassan már ő se m veszi észre:S Teljesen kicsináltam a házasságukat, hidd el nem fog megváltozni..
2009. máj. 13. 09:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom nélküli párkapcsolat? Szerintem az ilyen nem ér semmit.
2009. máj. 13. 09:27
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Vannak ilyen férfiak, az én férjem is ilyen. Viszont nagy dolgokban sosem hazudik. Nem tetszik nekem se, de nincs tökéletes ember, elfogadom ilyennek. Még azt se mondom, hogy nem bízok benne, megtanultam ezzel együtt élni. Mostanra anniyra kiismertem, hogy már mielőtt hazudna lebukik. Nekem fontosabb, hogy a mindennapokban számíthatok rá és tudom, hogy az nem hazugság, hogy a gyereket és engem nagyon szeret. Nekem is van rengeteg rossz tulajdonságom, ő is elnézi.
2009. máj. 13. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az elején az én párom is volt ilyen helyzetben, nekem is mindig azt mondta, hogy azért mert fél a reakciómtól. De mindig lebukott, én már nem bírtam idegekkel, már állandóan azt figyeltem, hogy hazudik vagy nem, mobilt ellenőriztem, tudom csúnya dolog, de volt, hogy már kiderült, utánajártam, rákérdeztem nála és még mindig tagadott. Egyszerűen mire hazajött munkából összepakoltam neki egy sporttáskányi ruhát, kikészítettem az ajtóhoz, mondtam neki, hogy a többit összecsomagolom és mikor jöhet érte. Na, ekkor megemberelte magát, azóta mindig mindent leülünk és megbeszélünk. Azóta eltelt 5 év, már egymás gondolatát is ismertjük, nincsenek pitiáner kis hazugságok, és tűzbe tennék egymásért a kezünket. Született egy pici lányunk is, boldogok vagyunk együtt.

Ezt csak azért írtam Neked le, hogyha komolyan "falhoz" állítod lehet, hogy megijed. De ha elnézed neki, akkor világ életébe ilyen lesz sajnos.

2009. máj. 13. 10:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is ilyen. Sajnos nem csak apró dolgokban hazudik. Már meg is csalt és lebukott, akkor megbocsátottam neki, de most megint lebuktattam, hogy udvarolgat egy nőnek. Együtt olvastuk a leveleit és még akkor is tagadott. szeritnem ez már beteges. nem tudom mit csináljak elvégre még nem történt semmi, de ha nem lépek közbe,akkor hamarosan igen.

Sajnálom, hogy akkor visszafogadtam! ja és 1éves a gyerekünk. én a helyedben nem várnám meg ezt a szituációt!nagyon rossz

2009. máj. 13. 10:49
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Ne nyomozgass utána, Csak magadat "hülyíted" meg.

Döntsd el magadban, hog ynyugodtan tahet amit akar, nem muszáj tudnod róla. Hiszen szeret és ez elég. Majd elmondja amit el akar.

Bízz benne! Ha nyomozgatnánk, mindannyiónk találna valami furát mindig.

Én pl. beszélni sem szeretek a dolgaimról a férjemnek előre, nem is szeretem , ha kérdez. Jobban szeretek beszámolni , amikor már kész van pl. egy munka.

Van amiről pedig se előre s eutólag nem beszélek. Egyszerűen nem érdekel. Örülök, hogy túl vagyok, fáraszt a téma. Jobban szeretek arról beszélni, ami érdekel. Pl. a férjem.

2009. máj. 13. 11:08
 7/11 A kérdező kommentje:

De miért kell folyton átvernie, ezzel frusztrálnia, ha azért érzem hogy szeret? Vagy ezt se vegyem 100%-ra?

Nem első férjem!

Ez tényleg férfi szokás?!

2009. máj. 13. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Szóval nem tökéletes a férjed ? Nahát !

Házasság előtt az volt? Vagy csak azt akartad hinni?

Talán a reakcióidon kéne változtatni.próbald ki .(persze ne hagyd hogy e fejedre nőjőn.)

2009. máj. 13. 12:02
 9/11 A kérdező kommentje:

Szóval nem tökéletes a férjem!!!

Mint ahogyan én sem...

Előtte sem volt az, most viszont úgy gondolom, hogy az együttélés ne a hazudozásra alapozódjon, s ezáltal nem a szimatolgatásra.

Szexpartner több van, mint igazi TÁRS.

Rossz ráébredni, de azért köszi.

2009. máj. 13. 12:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Senki nem fog hátba veregetni, mert ennek ellenére hozzámentem feleségül, de szerintem a gyerekeinket sem erre tanítjuk!

És már azért korban vagyok, hogy ilyen hülyeségekkel kelljen mindig foglalkoznom.

2009. máj. 13. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!