Miért kell mindig a fiataloknak alkalmazkodniuk az idősebbekhez?
Tudom, hogy távolról sem ezek a legsúlyosabb gondok, de már annyira unom ezt az egészet.
A nagymamám ide költözött hozzánk, és hát a jó tulajdonságai mellett van egy rakás rossz tulajdonága is.
Azelőtt megvolt az én kis kuckóm, ahova elhúzódhattam tanulni, meg mi egymás.
És most mamám az én ágyamban alszik, az én helyemen eszi az asztalnál, és minden úgy kell legyen ahogy ő akarja, mert őt nem lehet megsérteni.
Ráadásúl már a barátnőimet sem hozhatom ide néha (1 hónapban 1X, 2X), mert már rögtön puffog, és hírtelen akkor kell minden dolgot megcsinálnom (habár már azelőtt minden megvolt).
És még folytathatnám.
Mégis mit tegyek?
Undok dög egy vagy!
Reméljük, nem öregszel meg soha!!
Reméljük, hogy majd az unokádnak te leszel kibírhatatlan,
és berak majd öregségedre egy nyugdíjas otthonba, ha megunta a rigolyáidat!!
"Miért kell mindig a fiataloknak alkalmazkodniuk az idősebbekhez?"
Azért vazze, hogy örüljél!!
Nos, megértem a problémád alapjába véve, hisz eddig volt egy privát szférád, és most az nincs meg.
Sok minden segíthet jobban átlátni ezt az ügyet nekünk, válaszolóknak.
1. Miért kellett a nagymamádnak hozzátok költöznie?
2. Miért a te ágyadban alszik? Te hol alszol most?
3. Az, hogy a te helyeden eszik az asztalnál, szerintem ez a legkevesebb.
4. Minden úgy legyen, ahogy ő akarja - ez mit jelent? Ő rendeli el, hogy mi legyen az ebéd, mit néztek a tévében?
11-30 10:44
Engem a nagyszüleim neveltek fel (azért is hagyták rám a házat, hogy, ha netán idő nap előtt meghalnak, ne kerűljek az utcára).
Sajnos 16 éves koromban mind a ketten elhaláloztak, és ekkor a szüleim hazakőltőztek külföldröl. Amúgy már akkor megkerestem annyit diákmelóból, hogy szépen fenn tudtam tartani magamat.
Pár hónapra ideköltözött nagymamám is és én azóta a testvérem szobájában alszom egy földre vetett ágyban. És folyton megy a veszekedés, hogy én őt mennyire zavarom meg minden.
Amúgy a közös kasszába senki nem ad semmit. Már régóta én fizetem a közköltséget, és én vásárolom meg a családra a kaját. És még mindemellett finanszirozom a főiskolámat.(szerencse, hogy levelezősőn is adtak ősztöndijat.)
És még folytathatnám tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!