Puszta pech, vagy valamit rosszul csinalok?
Te peches vagy, ők meg szerencsések. Normális férfiak egyedül vannak, az ilyeneknek meg sikerül összejönni egy nővel...
Azonban! Mindegyik rendesen férfiasan öltözködött és férfiasan is viselkedett? Mert ebben eléggé kételkedek.
Eltűnt a válaszom, na még egyszer:)
Ennek semmi köze az ostobasághoz, egy feleségverő barom sem annak mutatja magát a kapcsolat elején.
Simán az van, mivel te becsületes vagy a pároddal, eszedbe sem jut, hogy ő már az elejétől hazudik és egész más célja van veled, mint neked vele.
Mindenesetre borzasztó lehet, én már olyan esetről is hallottam, ahol apuka két gyerek után közölte az asszonnyal ugyanezt.
Továbblendülni meg egyszerűen nem lehet egy ilyenen, majd az idő tompítja az undort benned, de persze legjobb lenne egy igazi férfi aki mellett már nem is gondolnál ezekre. Még egyet tudj, sajnos egyre kevesebb a tisztességes emberi normák szerint élő férfi, nagy az esély, hogy ilyen-olyan defektje legyen az aktuális "álomlovagnak". Csak annyit tudok, hallgass saját magadra, ha valami furcsa a kapcsolatodban, ne akard meggyőzni magad az ellenkezőjéről. Nem baj, ha nem tudod mi az, de érzed. Úgy még időben, sokkal kisebb sérülésekkel ki tudsz lépni. Ne gondolkodj mi nem jó, ha valami nem jó, azonnal lépj. Magyarázkodnod sem kell. Inkább próbálkozz százszor, mint válassz egyszer, de rosszul.
Szerintem az oltony eleg ferfias, es otthon sem rozsaszin haloingben flangaltak. Ha pedig mar az elejen b.zisan viselkedtek volna,akkor szoba se allok veluk, kesobb meg nyilvan fura lett volna,ha megvaltoznak.
81%-os koszonom a valaszod. Csak peldaul a jelenlegi kapcsolatomban nem tudom eldonteni,hogy paranoias vagyok, vagy o sem az igazi, nincs vele semmi gond, csak idorol-idore ugyanez felmerul bennem,hogy az elozoekkel se volt.
Na igen, az egészségügyi vonzata meg már csak hab a tortán.
Én például ezért is undorodom a megcsalós tahóktól, milyen jogon dönti el azt bárki is, hogy mit dörgöl belém?
A jelenlegi párodnak egy ideig semmiképp se mondj igent. Neki mesélted? Mit szólt hozzá? Abból is lehet következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!