Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamit tuti rosszul csinálok,...

Valamit tuti rosszul csinálok, de nem tudok rájönni, hogy mit?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és egyedülálló. Már nagyon vágynék egy olyan kapcsolatra, ami kiegyensúlyozott érzelmeken alapul. Próbáltam már pár netes társkeresőt is, de nem jött össze semmi. Környezetem nem érti hogyan lehet, hogy nincs párom. A külsőmmel nem vagyok teljesen elégedett (melyik nő az? :D), de azt tudom, hogy nem ezen múlik a dolog. Egyébként egy átlagos csajszi vagyok. Barátnőimtől hiába kérdezem. Nagyon kedvesen mindig az a válasz, hogy "nincs veled semmi baj és nem a te hibád". Szerintetek mit csinálok rosszul?
2011. szept. 18. 15:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Így ismeretlenül nehéz erre bármit mondani. Képet linkelsz?
2011. szept. 18. 15:45
 2/20 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem tudom...
2011. szept. 18. 15:50
 3/20 anonim ***** válasza:
Ezt igy nehez megmondani konkretumok nelkul. Van aki keson talalja meg az Igazit, jovendobeli parjat. En is 33 voltam mikor az enyemre rabukkantam, mar majdnem teljesen ketsegbe estem. Talan en azt csinaltam rosszul: h nem a megfelelo emberkevel randiztam es talan legbelul en ezt tudtam de nem akartam elfogadni, vagy mar az elso par alkalom utan azt remeltem h na ebbol vmi tartos lesz. A pasik erzik ha nagyon akarsz vmit, es ez nekik nem jo, mert nem kihivas. Ok azt szeretik ha vmiert jol meg kell dolgozni. Volt olyan szitum ahol a srac egyaltalan nem erdekelt es mennel jobban nem erdekelt annal jobban akart engem. a pasik mar csak ilyenek. Csak lazan, nem stresszesen es eljon neked is az Igazi.
2011. szept. 18. 16:00
 4/20 anonim ***** válasza:
Ezt így látatlanba senki nem tudja neked megmondani, hogy mit rontasz el. Lehet hogy több mindent. Volt már egyébként párkapcsolatod? Mióta vagy egyedül? Ezeket jó lenne tudni!
2011. szept. 18. 16:04
 5/20 anonim ***** válasza:
mutass képet :)
2011. szept. 18. 16:09
 6/20 anonim ***** válasza:

Kicsit többet is írhatnál magadról, azt hiszem egy boldog párkapcsolathoz a külső a legkevésbé fontos tényező. Ez nem azt jelenti, hogy egy bányarémnek is ugyanolyan jók az esélyei, mint egy bombázónak. De az tény, hogy ha csak a "szép" férfiak és nők találnának maguknak párt, már kihalt volna az emberiség.

Mivel foglalkozol, hol élsz, mi a hobbid, milyen a baráti köröd, volt-e már hosszabb kapcsolatod, ha igen, miért lett vége, ha nem mennyi volt a leghosszabb életű? Így hirtelen ennyi jutott eszembe, amit ha akarsz elmondasz magadról, ha nem akkor nem. De a kérdésed alapján nehezen fogsz értékelhető választ kapni, vagy a szokványos "járj kirándulni, koncertre, könyvtárba..." típusúak jönnek majd.

2011. szept. 18. 16:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Egy kép tényleg nem ártana, vagy esetleg egy iwiwes elérhetőség privátban. Megnézleg, és mivel nem ismerlek bátran mondok véleményt!
2011. szept. 18. 16:11
 8/20 A kérdező kommentje:

Eddig egy komolyabb kapcsolatom volt. 1,5 évig éltünk együtt. Nagy szerelem és elég csúnya lett a vége. Utána jöttek mentek a pasik 3-4 hét, 1-2 hónap, de egyik sem kellett. Valószínűleg ez a szakítás miatt volt. De azóta sem jött össze semmi.

Abban igazad lehet, hogy mostanában talán jobban rágörcsölök erre a kérdésre, mint kellene :D

Ja, képet próbáltam belinkelni, de nem sikerült :(

2011. szept. 18. 16:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg mégegyszer a linkelést, nem olyan nehéz az!
2011. szept. 18. 16:15
 10/20 anonim ***** válasza:
tedd fel kepfeltoltes.hu -ra és utána linkeld :)
2011. szept. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!