Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora az esélye, hogy nem...

Mekkora az esélye, hogy nem csinálok nagyobb bajt?

Figyelt kérdés

10 évvel ezelőtt férjem szerelmes lett egy férjes asszonyba.Kb.1 évbe telt míg a rózsaszín köd elmúlt. Igyekeztünk megbeszélni a dolgainkat,úgy tűnt rendben van minden. Sajnos bennem a tüske máig ott maradt,hiába igyekszem megbízni benne, hinni neki, a pöttyöst messzire elrúgta. Mostanában olyan érzésem van,hogy megint megcsal.

Barátnőm azt javasolja, tegyem féltékennyé.Járjak el otthonról, barátkozzak,ismerkedjek -akár férfiakkal is-legyenek programjaim nélküle, legyenek titkaim, legyek titokzatos.

Azt sem tudom, hogy fogjak hozzá, egyébként is kissé konzervatív vagyok, nekem ez idegen egy kicsit. Nem tudom hogy reagálna a férjem, lehet én lennék a világ legnagyobb ...?

2011. szept. 2. 22:36
 1/7 Darcy01 ***** válasza:
100%

Ennél nagyobb bajt nehezen csinálhatsz...a férjed megcsalt, te vele maradtál, mai napig fáj neked és boldogtalan vagy.

Nem neked kéne aggódnod azon, hogy nagy bajt csinálsz.

2011. szept. 2. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez így válás gyanus azaz:A férjed-ha nem szeretsz és én se téged akkor váljunk el.
2011. szept. 2. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél "a legnagyobb". Az a baj, hogy eddig nemjártál el, nem volt saját baráti köröd,nem volt saját elfoglaltságod,saját hobbid. Én nagyon szeretem a férjemés ő is engem, 25 éva vagyunk együtt, de bizony mindketten elmegyünk a másik nélkül barátokkal szórakozni,ő motorozni megy akár több napra is,én vitorlázni. Önálló személyiségek vagyunkés úgy is élünk. KÉtlem, hogy tisztelne, ha csak otthon ücsörögnék.

és ez nemkonzervatívízmuskérdése, a nagyanyám is eljárt fiatal asszony korában is, fürdőre is, barátnőkkel síelni.

2011. szept. 2. 22:47
 4/7 Argloss ***** válasza:
Ha meg akarod menteni a kapcsolatot, akkor beszélgess vele, ha meg nem, akkor meg hagyd el. Szerintem ne pazarold az idődet taktikázgatásra, mert ha már egyszer megcsalt, akkor ezek hatására valószínűleg megint megfog, ha eddig még nem tette meg... Az ilyen szuper ötletek nem jók sokszor jók kapcsolatmegmentésre...
2011. szept. 2. 22:48
 5/7 Argloss ***** válasza:
Hmm, az utolsó mondatomat kicsit elrontottam, de amit gondoltam elmondtam. :)
2011. szept. 2. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele.

Ne tegyél olyat a másikkal, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek.

2011. szept. 2. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy bunkó lehet a férjed.
2011. szept. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!