Valamit tuti rosszul csinálok, de nem tudok rájönni, hogy mit?
Semmit a vilagon! Kortunet!
A hasonlo sorsu korodbeli nők már egy önálló tarsadalmi reteget alkotnak.
Nekem ez a fo "kutatasi teruletem", az ez utan a valami utan valo nyomozas - hát ... részeredményeim vannak... ha gondolod, privizhetunk. Budapesti vagy Te is?
A külsőddel tényleg nincs baj:-))) Az biztos, hogy a körülményeid nem könnyítik meg az ismerkedést, párkeresést.
Már a hosszú távollétet és a "kint" élő barátokat értve. Én a helyedben megpróbálnék olyan közösségeket keresni, amik valamelyest közel állnak az érdeklődésedhez. Manapság már szinte mindennek és mindenkinek vannak klubjai, rajongói. Nincs rá garancia, hogy tele vannak jóképű magányos pasikkal, de arra talán jók lehetnek, hogy elkezdj egy új társaságot felépíteni magadnak. Már akkor persze, ha azon a nagy szerelmen és szakításon, tényleg véglegesen túlléptél. Lehet, hogy sem benned, sem az utána következőkben nincs és nem volt hiba. Csak épp "agyban" már szeretnél új kapcsolatot, de az érzelmeid még nem.
Én is hasonló cipőben járok, nem vagy egyedül. :)
34 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!