Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamit tuti rosszul csinálok,...

Valamit tuti rosszul csinálok, de nem tudok rájönni, hogy mit?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és egyedülálló. Már nagyon vágynék egy olyan kapcsolatra, ami kiegyensúlyozott érzelmeken alapul. Próbáltam már pár netes társkeresőt is, de nem jött össze semmi. Környezetem nem érti hogyan lehet, hogy nincs párom. A külsőmmel nem vagyok teljesen elégedett (melyik nő az? :D), de azt tudom, hogy nem ezen múlik a dolog. Egyébként egy átlagos csajszi vagyok. Barátnőimtől hiába kérdezem. Nagyon kedvesen mindig az a válasz, hogy "nincs veled semmi baj és nem a te hibád". Szerintetek mit csinálok rosszul?
2011. szept. 18. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Semmit a vilagon! Kortunet!

A hasonlo sorsu korodbeli nők már egy önálló tarsadalmi reteget alkotnak.

Nekem ez a fo "kutatasi teruletem", az ez utan a valami utan valo nyomozas - hát ... részeredményeim vannak... ha gondolod, privizhetunk. Budapesti vagy Te is?

2011. szept. 18. 16:18
 12/20 A kérdező kommentje:
A baráti köröm 99%-a sajnos külföldön él. Én 5 év után költöztem haza decemberben. Bulizni már nem nagyon járok. Mostanában inkább mennék kirándulni, koncertekre stb... Egyedül nem nagyon van kedvem hozzá, így marad a munka.
2011. szept. 18. 16:19
 13/20 A kérdező kommentje:

Ez lennék én:

[link]

[link]

2011. szept. 18. 16:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát, pedig én szépnek látlak, szóval nincs gond a külsőddel, kifejezetten kedves kisugárzásod van.
2011. szept. 18. 16:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy :)Igen, ez az általános vélemény. Ezért gondolok arra, hogy valamit nagyon rosszul csinálok.
2011. szept. 18. 16:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép vagy! Legyél mindig mosolygós, ne görcsölj! Nekem is így sikerült! Laza voltam és nem gondoltam a pasizásra!:)
2011. szept. 18. 16:30
 17/20 anonim ***** válasza:

A külsőddel tényleg nincs baj:-))) Az biztos, hogy a körülményeid nem könnyítik meg az ismerkedést, párkeresést.

Már a hosszú távollétet és a "kint" élő barátokat értve. Én a helyedben megpróbálnék olyan közösségeket keresni, amik valamelyest közel állnak az érdeklődésedhez. Manapság már szinte mindennek és mindenkinek vannak klubjai, rajongói. Nincs rá garancia, hogy tele vannak jóképű magányos pasikkal, de arra talán jók lehetnek, hogy elkezdj egy új társaságot felépíteni magadnak. Már akkor persze, ha azon a nagy szerelmen és szakításon, tényleg véglegesen túlléptél. Lehet, hogy sem benned, sem az utána következőkben nincs és nem volt hiba. Csak épp "agyban" már szeretnél új kapcsolatot, de az érzelmeid még nem.

2011. szept. 18. 16:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon kedvesek vagytok, köszönöm, az ötleteket, tippeket. Meg is fogadom őket. Kellemes délutánt nektek :)
2011. szept. 18. 16:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül ezzel a problémával, rengeteg 30-as nő keress magának társat. Ne add fel, mert sokan találnak idővel.
2011. szept. 18. 16:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, nem vagy egyedül. :)

34 N

2011. szept. 18. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!