Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferjek, Felesegek! Mit csinalo...

Ferjek, Felesegek! Mit csinalok rosszul? Vagy miert ilyen?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem. A ferjemröl van szo. Az egesz kapcsolatunk eleg gyorsan jött hiszen meg csak kicsivel több mint egy eve vagyunk együtt es 6hetes a pici babank. Az egesz olyan jol kezdödött meg külön eltünk minden oke volt, sokszor jött hozzam, segitett fözni, takaritani, aztan minden megvaltozott. Eleg sokat dolgoztam meg felszolgalokent dolgoztam a helyi etterembe es este 10-nel elöbb sose ertem haza, de hala csak delre mentem, igy addigra mindig szepen kitakaritottam, megföztem, kimostam... a szokasos hazimunka na. aztan teherbe estem, persze dolgoztam tovabb, mig csak kiderült, hogy sajna veszelyeztetett terhes vagyok es csak feküdhettem, semmi mas. Ra voltam, vagy helyesebben mondva ra lettem volna szorulva a segitsegere, de gondolhatjatok. Az elsö harom-negy napban segitett, aztan ennyi volt. Utana mindent ugyanugy nekem kellett csinalni egyedül, es megmondom nem volt könnyü, raadasul feltem nagyon hogy emiaatt elveszitem a picit is, de ez nem erdekelte. Aztan mikor mar penzem sem volt az orvoshoz bebuszozni, visszamentem dolgozni de csak egy ismeroshoz aki pekarukat csinal. Na hat ott sem volt könnyebb a melo, persze a parom nem szolt semmit. aztan megszületett a baba es most mar ott tartunk, hogy minden nap szinte csak aludni jar haza, mert hogy most tuloraznia kell, most horgaszni megyek, most eppen inni megyunk a haverokkal es ez sajna napi szinten, hetvegen is, de ha hozzam jönne valaki ne jöjjön mert ö faradt. Es tegnap meg a fejemhez vagta azt is, hogy meg csak nem is dolgozok, mert hogy penzt kertem töle a buszra, hogy a kicsivel be tudjak menni a dokihoz. Es mikor oda akartam neki adni a picit azt mondta ne adjam mert o neki unalmas nem tud vele mit csinalni. Ezzel nagyon megbantott. Nem segit semmibe, a picivel is mindent egyedül kell csinalnom, a haztartasba is, minden meg a kertet is. Es akkor meg legyek jo szeretö is melle, hat az mar nem mindig megy. Semmi kedvem sajnos. Nem tudom miert csinalja ezt, pedig mindent megadok neki, nem vagyok vele bunko, mindent megcsinalok amit ker es ez a hala. Ha veszekszik is velem inkabb nem szolok semmit. Mar nem tudom, hogy mit tudnek meg tenni, mar probaltam szep vacsorat, gyertyafenyes estet, mindent. Fogalmam sincs miert ilyen. Na meg ez az ivaszat. Es akkor meg hazudik is, hogy nem iszik o annyit a baj csak az hogy a szomszed most a felszolgalo es mindent elmond nekem ha összefutunk. Megtudom meg menteni ezt a hazzasagot vagy mit tegyek? Ja es a legjobb, hogy külföldön elek, nincs itt senkim, meg kibögni se tudom magam valakinek.
2011. júl. 6. 13:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Jaj :(

Itt valószínűleg csak annyit rontottál el, hogy rossz párt választottál. Kevéssé valószínű, hogy megváltozzon. Próbálkozz tovább, hátha, de jobb tanácsot nem tudok adni sajnos :(

2011. júl. 6. 13:53
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Na ezért kell megtanulni védekezni és nem az első jött-mentnek gyereket szülni. Késő bánat, sajnos. Elhagyni nem tudod, mert éhen halsz a gyerekkel együtt, dolgozni nem tudsz a gyerek mellett, eltartani meg senki más nem fog. Le kell nyelni a békát és amint lehet függetlenedni tőle teljesen anyagilag. Akkor majd elgondolkozhatsz azon, hogy mit csinálj, mert most nem vagy döntési helyzetben.
2011. júl. 6. 13:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szülőhöz / testvérhez nem tudsz hazaköltözni?
2011. júl. 6. 13:57
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első fél-1 évben minden pasi a lelkét kiteszi, az is, aki valójában nem ilyen. Elsőre szülni neki? Elege van, nem ezt akarta gondolom...
2011. júl. 6. 14:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a ferfi nem akart gyereket, most mar Te sem kellesz neki.
2011. júl. 6. 14:02
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a picihez.

sajnos azt kell mondanom hogy ennek a kapcsolatnak nem josolok hosszu jövőt.Amint lehet szabadulj meg ettöl a férfitol.

2011. júl. 6. 14:02
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs hosszú jövője ennek. Valószínű, hogy rájött, hogy ez a családosdi még nem neki való. Próbálj meg egyedül boldogulni, családod vagy barátok nincsenek a közelben?
2011. júl. 6. 14:04
 8/21 A kérdező kommentje:
Vedekezni? Vedekeztem en spiralom volt, de felmondta a szolgalatot, tehat nem en döntöttem igy, viszont a picit mind a ketten akartuk, es azt nem is bantam meg nem hagynam el semmi penzert a lanyom. Hazaköltözni? Jo lenne ha tudnek, de otthon sem allnak olyan jol anyagilag, na meg hely sincs egy masfel szobas lakasba, ahol tesom meg anyunal lakik... sajna ezt nem tudom megtenni.
2011. júl. 6. 14:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon el lett hamarkodva ez a gyerek dolog!!Egyértelmű, hogy párod nem készült fel egy ilyen komoly kapcsolatra, világos, hogy bulizni akar és nem pelust szagolgatni otthon.Véletlen csúszott be a gyerek?Én ezt elképzelni sem tudom, hogy egy apa így viselkedjen.Én párom se egyszerű, fél éve szültem, de a lányát imádja, babusgatja, fürdeti és nem veszi tehernek!

Szörnyű, hogy nem tudsz lépni, de lehet már késő is.

Beszélni nem lehet vele?Mondjuk el mondhatnád mit érzel.

Egyébként meg sok férfi megbolondul ha gyereke születik, mivel úgy érzik itt mindennek vége.Valaki túlesik rajta és minden rendben lesz, valaki meg soha és onnantól semmi nem érdekli!!

Hány évesek vagytok?

2011. júl. 6. 14:06
 10/21 A kérdező kommentje:
Probaltam mar beszelni vele, kedves utolso, de sajna nem er semmit, mindig csak azt hajtogatja, hogy hülyeseget beszelek, mert ö nem ilyen. Nem vagyunk mar gyerekek, hiszen ö 32 en meg 29 vagyok, es hidd el, ha nelküle kell vegig csinalnom valahogy akkor se vetettem volna el a picit, igyis olyan nehezen maradt meg... Es a baj, hogy ennek ellenere meg mindig szeretem, de nagyon nehez igy, hogy nem all mellettem.
2011. júl. 6. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!