Ferjek, Felesegek! Mit csinalok rosszul? Vagy miert ilyen?
Jaj :(
Itt valószínűleg csak annyit rontottál el, hogy rossz párt választottál. Kevéssé valószínű, hogy megváltozzon. Próbálkozz tovább, hátha, de jobb tanácsot nem tudok adni sajnos :(
Gratulálok a picihez.
sajnos azt kell mondanom hogy ennek a kapcsolatnak nem josolok hosszu jövőt.Amint lehet szabadulj meg ettöl a férfitol.
Nagyon el lett hamarkodva ez a gyerek dolog!!Egyértelmű, hogy párod nem készült fel egy ilyen komoly kapcsolatra, világos, hogy bulizni akar és nem pelust szagolgatni otthon.Véletlen csúszott be a gyerek?Én ezt elképzelni sem tudom, hogy egy apa így viselkedjen.Én párom se egyszerű, fél éve szültem, de a lányát imádja, babusgatja, fürdeti és nem veszi tehernek!
Szörnyű, hogy nem tudsz lépni, de lehet már késő is.
Beszélni nem lehet vele?Mondjuk el mondhatnád mit érzel.
Egyébként meg sok férfi megbolondul ha gyereke születik, mivel úgy érzik itt mindennek vége.Valaki túlesik rajta és minden rendben lesz, valaki meg soha és onnantól semmi nem érdekli!!
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!