Ferjek, Felesegek! Mit csinalok rosszul? Vagy miert ilyen?
Sajnos rosszul választottál. Nagyon elhamarkodtad ezt az egészet. Ha már összeköltöztél vele, nem kellett volna rögtön a baba és hagyni kellett volna visszautat magadnak, hiszen lakva ismerszik meg az ember. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy változni fog a helyzet. Azért gondolom szinte biztosra, mert nem csak veled, hanem a babával sem foglalkozik.
Sajnos még vissza is él vele, hogy nem tudsz sehova menni, így rá vagy szorulva. Ha ez így marad, egész életedben elhanyagolt, elkeseredett, életunt háziasszony leszel, aki mellette még robotolhat is, amennyit bír.
Biztos nem tudsz elmenni onnan? :(
Akkor próbálj fordított pszihológiát alkalmazni.Ne törődj vele, ne érdekeljen, intézd el a magad és gyerek dolgait, esetleg csinálj kaját, és mikor otthon van légy közömbös, kicsit talán undok is.Ha szeret megkérdezi mi bajod..De ekkor sem szabad megtörni, próbálj erős lenni és mondani, hogy semmi...elfáradtál már, kifáraszt a gyerek..stb.Ez lehet gonosság, de nálam be válik általában!!Észre kell vennie, hogy nincs rendben valami, mert ha mindig a kedvében jársz és bocsánat a kifejezésért, de kinyalod a s.eggét, akkor nem kap észhez!!
Egy próbát megér sztem...
Szomorú történet. Egyébként kicsit sem szeretnék kötekedni csak vhogy nem stimmel mert ugy tudom a spirált általába azoknak a nőknek helyezik fel akik már szültek.
Egyébként szerintem sem fog megváltozni, és h a saját gyerekével nem tud mit kezdeni??? Nem semmi és nem irigyellek.
Utolso,
Rosszul tudod! Nekem 4 evig volt spiralom, szulesem elott. A masodik napon, hogy kivetettem, terhes maradtam. (Igy is akartuk)
Utana mindent ugyanugy nekem kellett csinalni egyedül, es megmondom nem volt könnyü, raadasul feltem nagyon hogy emiatt elveszitem a picit is, de ez nem erdekelte.
Szerinted miért nem segített,mert ő örült volna ha elvetélsz,nyersz leszek de őt szerintem az se érdekli hogy a világon vagytok,és ha holnap elmennétek tőle fel sem tűnne mert már nem lát titeket,nem akar látni titeket,megkönnyebülne,hogy végre nics teher az életében.
Szia!
Azt írod hogy nélküle is vállaltad volna... Akkor a szavak helyett beszéljenek a tettek, kezdj el spórolni mert lehet hogy hamarosan szükség lesz rá... Nem kívánom hogy szétmenjetek, sőt remélem együtt maradtok mert észhez kap a férjed de tegyél félre mert ha lelépne akkor kelleni fog a pénz... Próbálj addig úgy tenni mintha a legnagyobb rendbe lennétek. Legalább míg egy hónapra való pénzt összegyűjtesz hogy ne legyen bajod a kicsivel. 1 hónap haladékot biztosítasz magadnak hogy munkát találj vagy valami megoldást
Hol laktok? És hogy kerültetek külföldre?
itthon vannak anyaotthonok,ott nincs valami hasonló?
Én biztos,hogy hazajönnék,kihúznám akár egy pici szobában,ahogy bölcsibe lehetne vinni a kislányt,elkezdesz dolgozni,aztán találsz egy rendes párt magadnak.. Húúúú...Nagyon sajnállak,borzasztó lehet! És tudom,hogy olvasod a mi "jó" tanácsainkat,ami semmivel nem visz előbbre,még elkeseredettebb leszel... Egyáltalán hogy tudnál hazajönni,mikor az ottani buszjegyre sincs pénz??? Menj el a nagykövetségre,és kérj segítséget.
Nekem írhatsz privibe,szívesen meghallgatom a fejleményeket,esetleg próbálok tanácsot adni...
Sok sikert kívánok Neked!!! Fel a fejjel!!!!!!!
43/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!