Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferjek, Felesegek! Mit csinalo...

Ferjek, Felesegek! Mit csinalok rosszul? Vagy miert ilyen?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem. A ferjemröl van szo. Az egesz kapcsolatunk eleg gyorsan jött hiszen meg csak kicsivel több mint egy eve vagyunk együtt es 6hetes a pici babank. Az egesz olyan jol kezdödött meg külön eltünk minden oke volt, sokszor jött hozzam, segitett fözni, takaritani, aztan minden megvaltozott. Eleg sokat dolgoztam meg felszolgalokent dolgoztam a helyi etterembe es este 10-nel elöbb sose ertem haza, de hala csak delre mentem, igy addigra mindig szepen kitakaritottam, megföztem, kimostam... a szokasos hazimunka na. aztan teherbe estem, persze dolgoztam tovabb, mig csak kiderült, hogy sajna veszelyeztetett terhes vagyok es csak feküdhettem, semmi mas. Ra voltam, vagy helyesebben mondva ra lettem volna szorulva a segitsegere, de gondolhatjatok. Az elsö harom-negy napban segitett, aztan ennyi volt. Utana mindent ugyanugy nekem kellett csinalni egyedül, es megmondom nem volt könnyü, raadasul feltem nagyon hogy emiaatt elveszitem a picit is, de ez nem erdekelte. Aztan mikor mar penzem sem volt az orvoshoz bebuszozni, visszamentem dolgozni de csak egy ismeroshoz aki pekarukat csinal. Na hat ott sem volt könnyebb a melo, persze a parom nem szolt semmit. aztan megszületett a baba es most mar ott tartunk, hogy minden nap szinte csak aludni jar haza, mert hogy most tuloraznia kell, most horgaszni megyek, most eppen inni megyunk a haverokkal es ez sajna napi szinten, hetvegen is, de ha hozzam jönne valaki ne jöjjön mert ö faradt. Es tegnap meg a fejemhez vagta azt is, hogy meg csak nem is dolgozok, mert hogy penzt kertem töle a buszra, hogy a kicsivel be tudjak menni a dokihoz. Es mikor oda akartam neki adni a picit azt mondta ne adjam mert o neki unalmas nem tud vele mit csinalni. Ezzel nagyon megbantott. Nem segit semmibe, a picivel is mindent egyedül kell csinalnom, a haztartasba is, minden meg a kertet is. Es akkor meg legyek jo szeretö is melle, hat az mar nem mindig megy. Semmi kedvem sajnos. Nem tudom miert csinalja ezt, pedig mindent megadok neki, nem vagyok vele bunko, mindent megcsinalok amit ker es ez a hala. Ha veszekszik is velem inkabb nem szolok semmit. Mar nem tudom, hogy mit tudnek meg tenni, mar probaltam szep vacsorat, gyertyafenyes estet, mindent. Fogalmam sincs miert ilyen. Na meg ez az ivaszat. Es akkor meg hazudik is, hogy nem iszik o annyit a baj csak az hogy a szomszed most a felszolgalo es mindent elmond nekem ha összefutunk. Megtudom meg menteni ezt a hazzasagot vagy mit tegyek? Ja es a legjobb, hogy külföldön elek, nincs itt senkim, meg kibögni se tudom magam valakinek.
2011. júl. 6. 13:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Értem hogy becsúszott a baba, még nem terveztétek, de ha te egyedül is megtartottad volna, akkor most csinálj úgy mintha egyedül lennél, hiszen rá nem számíthatsz. Nagy hiba volt ennek az embernek szülni, és ez mindenkire igaz, hogy NEM SZABAD ENNYI IDŐ UTÁN GYEREKET SZÜLNI SENKINEK. Mert ez a vége sokszor. Válni lehet amennyiszer akarsz, de ha már gyereked van azt nem teheted be e fiókba. Nem szeret ez a férfi téged sem és a gyereke sem valószínűleg és tényleg nyűg vagy a nyakán. Undorító ahogy veletek bánik, én mielőbb lelépnék tőle ha egy mód van rá.
2011. júl. 6. 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Sajnos rosszul választottál. Nagyon elhamarkodtad ezt az egészet. Ha már összeköltöztél vele, nem kellett volna rögtön a baba és hagyni kellett volna visszautat magadnak, hiszen lakva ismerszik meg az ember. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy változni fog a helyzet. Azért gondolom szinte biztosra, mert nem csak veled, hanem a babával sem foglalkozik.

Sajnos még vissza is él vele, hogy nem tudsz sehova menni, így rá vagy szorulva. Ha ez így marad, egész életedben elhanyagolt, elkeseredett, életunt háziasszony leszel, aki mellette még robotolhat is, amennyit bír.

Biztos nem tudsz elmenni onnan? :(

2011. júl. 6. 14:26
 13/21 anonim ***** válasza:
uhh és te még nem hagytad el? ezekből nyíltan látszik h csak azért van még melletted mert terhes lettél. nincs avval gond ha elmegy a haverjaival inni, ha segít, törődik veletek és el is tud tartani. de ez így... áhh 30 feletti pasik h lehetnek ilyen gyerekesek.
2011. júl. 6. 14:28
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Akkor próbálj fordított pszihológiát alkalmazni.Ne törődj vele, ne érdekeljen, intézd el a magad és gyerek dolgait, esetleg csinálj kaját, és mikor otthon van légy közömbös, kicsit talán undok is.Ha szeret megkérdezi mi bajod..De ekkor sem szabad megtörni, próbálj erős lenni és mondani, hogy semmi...elfáradtál már, kifáraszt a gyerek..stb.Ez lehet gonosság, de nálam be válik általában!!Észre kell vennie, hogy nincs rendben valami, mert ha mindig a kedvében jársz és bocsánat a kifejezésért, de kinyalod a s.eggét, akkor nem kap észhez!!

Egy próbát megér sztem...

2011. júl. 6. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Szomorú történet. Egyébként kicsit sem szeretnék kötekedni csak vhogy nem stimmel mert ugy tudom a spirált általába azoknak a nőknek helyezik fel akik már szültek.

Egyébként szerintem sem fog megváltozni, és h a saját gyerekével nem tud mit kezdeni??? Nem semmi és nem irigyellek.

2011. júl. 6. 14:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolso,

Rosszul tudod! Nekem 4 evig volt spiralom, szulesem elott. A masodik napon, hogy kivetettem, terhes maradtam. (Igy is akartuk)

2011. júl. 6. 14:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Utana mindent ugyanugy nekem kellett csinalni egyedül, es megmondom nem volt könnyü, raadasul feltem nagyon hogy emiatt elveszitem a picit is, de ez nem erdekelte.

Szerinted miért nem segített,mert ő örült volna ha elvetélsz,nyersz leszek de őt szerintem az se érdekli hogy a világon vagytok,és ha holnap elmennétek tőle fel sem tűnne mert már nem lát titeket,nem akar látni titeket,megkönnyebülne,hogy végre nics teher az életében.

2011. júl. 6. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt írod hogy nélküle is vállaltad volna... Akkor a szavak helyett beszéljenek a tettek, kezdj el spórolni mert lehet hogy hamarosan szükség lesz rá... Nem kívánom hogy szétmenjetek, sőt remélem együtt maradtok mert észhez kap a férjed de tegyél félre mert ha lelépne akkor kelleni fog a pénz... Próbálj addig úgy tenni mintha a legnagyobb rendbe lennétek. Legalább míg egy hónapra való pénzt összegyűjtesz hogy ne legyen bajod a kicsivel. 1 hónap haladékot biztosítasz magadnak hogy munkát találj vagy valami megoldást

2011. júl. 6. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Hol laktok? És hogy kerültetek külföldre?

itthon vannak anyaotthonok,ott nincs valami hasonló?

Én biztos,hogy hazajönnék,kihúznám akár egy pici szobában,ahogy bölcsibe lehetne vinni a kislányt,elkezdesz dolgozni,aztán találsz egy rendes párt magadnak.. Húúúú...Nagyon sajnállak,borzasztó lehet! És tudom,hogy olvasod a mi "jó" tanácsainkat,ami semmivel nem visz előbbre,még elkeseredettebb leszel... Egyáltalán hogy tudnál hazajönni,mikor az ottani buszjegyre sincs pénz??? Menj el a nagykövetségre,és kérj segítséget.

Nekem írhatsz privibe,szívesen meghallgatom a fejleményeket,esetleg próbálok tanácsot adni...

Sok sikert kívánok Neked!!! Fel a fejjel!!!!!!!

43/nő

2011. júl. 7. 08:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi újság veled azóta?
2011. nov. 26. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!