Szerintetek mitől van ez? Mit tegyek? Én vagyok a rossz?
Én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a párommal! Egy évre külön mentünk a beteges féltékenykedése miatt, holott okot soha nem adtam rá! Egy éve már hogy ujra össze jöttünk, és most pont az ellenkezője van! Esténként inkább a szám. Gép előtt ül, nem beszélgetünk, nem oldjuk meg a "problémákat". Ő mindenből mossa kezeit. Azalatt az egy év alatt mig külön voltunk, sok nője volt, egy éjszakás meg főleg! Sokat gyanakszom, hogy most is akad neki, egy-kettő, bár mondom el nem jár itthonról, max a szüleihez, de az mindig sokáig tart, és mindig "furcsán" jön haza! Szóval gyanakszom hogy van más, azért nem foglalkozik velem?! Azért ül inkább a gép előtt esténként?! Aki ezelőtt egy szex mániás férfi volt, (hetente akár hétszer is) az most, hogy jut oda, hogy havonta talán 7szer?! Mondani mindig mondja, hogy :szeretlek, de nem érzem! Elhagyni nem akarom, mert szeretem, de ez már felőröli az idegrendszerem teljesen!
Vagyis igy hangzik helyesen! Ő mondja nekem,hogy: Szeretlek! (csak hiába mondja,én ezt nem érzem hogy szeretne)
2011. márc. 25. 12:14
2/21 anonim válasza:
Egyetlen egy megoldás van, lekell vele ülnöd, elmondani ezeket neki is és várni egy választ.
Szerintem az egy év alatt rájöhetett, hogy te már nem is kellesz neki annyira. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, szokták mondani, persze vannak kivételes esetek, de nekem is ez a tapasztalatom sajnos.
Beszélj vele mindenképpen.
2011. márc. 25. 12:20
3/21 anonim válasza:
En ismertem valami Zsoltit ,az pont igy volt a baratnojevel.Pont ennyi ido,pont ezek a dolgok.Es barmennyire probaltam figyelmesen szemlelni a dolgokat,hogy mi lehet az ok,amiert egyszeruen keptelenek szakitani vegleg,arra nem jottem ra.Szerintem le kell ulni komolyan beszelgetni ,es mondjatok el egymasnak ,hogy hogyan latjatok ezt az egesz kapcsolatot.
2011. márc. 25. 12:23
4/21 A kérdező kommentje:
Sajna hiába beszélek vele,falra hányt borsó! Pl,egyik nap megbeszéltük,hogy nem azt mondom ne üljön le a gép elé,csak ne este 11 óráig! Ö mondta,ok,akkor délután 4-ülök ott 20óráig! Én elhiszem természetesen,erre ha szólok neki hogy azért már megint 20 óra van,még ő van megsértődve! És ez így megy állandóan! de azalatt az egy év alatt is mindig ő keresett engem,mindig ő jött utánam..... ezért is nem értem! Akkor most??
2011. márc. 25. 12:25
5/21 anonim válasza:
Tudom milyen helyzetben vagy,mert ilyenkor nehez donteni.Jobb vele?Vagy talan nelkule?Felmerul az emberben ilyenkor rengeteg kerdes.Te is tisztazd magadban ,hogy jo ez igy neked?Mert kicsit olyan se veled se nelkuled kapcsolat,es lehet ,hogy mar csak a hosszu ido az ami osszekot titeket.Tisztazd magadban es hozz egy dontest.
2011. márc. 25. 12:28
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen azt kellene,és szinte az egész napomat kiteszi az,hogy ezen jár az agyam,hogy is lenne jobb??? Nagyon nehéz! Mindig elmondja,ő csak tölem szeretne gyereket,csak velem képzeli el az életét,de bennem meg mindig ott a kérdőjel??? Meg a sok kérdés,hogy: így??? Lehet egyszerüen csak félek az egyedülléttől!
2011. márc. 25. 12:32
7/21 anonim válasza:
En is ugyanebben a helyzetben vagyok,marmint keptelen vagyok dontest hozni.Mi tobb mint 2eve vagyunk egyutt,de egesz nap jar az agyam,hogy mit is kene tennem.Tudom milyen ez es ,hogy mennyire nehez dontest hozni.A parom engem meg is csalt,es rajta kaptam tobbszor is a 2ev soran ,hogy meg akart csalni.Szakitottam vele,masfel honap utan kibekultunk..ez volt dec.15en,azota olyan se veled se nelkuled.A szulei utalnak,az apja fenyeget,szoval eleg pocsek helyzetben vagyok,amibol nem talalok kiutat.Es ilyenkor is en vagyok az,aki sajnalja a masikat,sajnalom otthagyni,mert probal rendes lenni,de valahogy nekem mar nem megy ez az egesz.
A lenyeg ,hogy nagyjabol tudom milyen nehez donteni.De remelem majd helyes dontest fogol hozni.
2011. márc. 25. 12:38
8/21 A kérdező kommentje:
Na akkor téged sem irigyellek! Nekem egyszer,csak egyetlen egyszer jutna tudomásomra hogy megcsalt,azt hiszem megemlegetné azt a napot!!! Eddig nem jöttem rá,nem kaptam rajta,csak a gyanú áll fent bennem,de az is épp elég! Abból kiindulva ahogy a külön töltött egy évét élte,bennem van a kisördög.......... Ráadásul olyan nőkkel,akiket még arra sem méltatnék hogy köszönjek nekik,nemhogy az ágyamba vigyem!! Ilyenkor már tök mérges vagyok,ha csak az eszembe jut! Szóval igyekszem beszélni vele,ha nem megy akkor pedig további lépések lesznek! de ha ezt mondom neki,mindig azt mondja zsarolom!
2011. márc. 25. 12:42
9/21 anonim válasza:
Szerintem pedig te is ugy vagy a dolgokkal mint en.Hogy akarmit tett a parom en nem tudom magam tultenni rajta magam.Nap mint nap eszembe jutnak azok a lanyok ,akikkel volt(azoknak is ki fogom tekerni a nyakukat,mar meg van igerve),de meg van olyan is eleg gyakran,hogy almodok ezekkel a dolgokkal,annyira a lelkembe tiport.Ezeken a dolgokon sosem fogom tultenni magam,es szerintem ezaltal csak huzom a dolgokat vele,mert keptelen vagyok donteni,a sajnalat miatt.Pedig csak sajat magam sanyargatom.
Sajnos a multat elfelejteni nem lehet.En mar annyit ettem magam a dolgokon,hogy mar kezdek beledilizni.En sem tudom,hogy hogy hozzak egy megfelelo dontest.
2011. márc. 25. 12:47
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jut,főleg olyankor mikor irok neki pl csak egy sms-t,és arra sem méltóztat hogy válaszoljon,hisz az egy munkahely(mindig ezt mondja) de akkor is ugyan ott dolgozott ahol most,mig külön voltunk,és egész nap tudta a lányoknak nyomni az sms-t,azoknak méltóztatott válaszolni! Olyan is volt mikor újra összejöttünk,ide költöztünk,hogy húsvéti üzenet,meg mi újság veled? üzenet..... ja meg természetesen este x órakor rejtett számmal való csörgetés.... akkor közöltem hogy vagy lecseréli a kártyát,vagy költözzön vissza a szüleihez! Sokat bosszankodom ilyeneken,de egyszerűen nem tudok döntést hozni. Ha azt mondom neki akkor pakolj és menj,a képembe vigyorog.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!