Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől van ez? Mit...

Szerintetek mitől van ez? Mit tegyek? Én vagyok a rossz? Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a párommal! Egy évre külön mentünk a beteges féltékenykedése miatt, holott okot soha nem adtam rá! Egy éve már hogy ujra össze jöttünk, és most pont az ellenkezője van! Esténként inkább a szám. Gép előtt ül, nem beszélgetünk, nem oldjuk meg a "problémákat". Ő mindenből mossa kezeit. Azalatt az egy év alatt mig külön voltunk, sok nője volt, egy éjszakás meg főleg! Sokat gyanakszom, hogy most is akad neki, egy-kettő, bár mondom el nem jár itthonról, max a szüleihez, de az mindig sokáig tart, és mindig "furcsán" jön haza! Szóval gyanakszom hogy van más, azért nem foglalkozik velem?! Azért ül inkább a gép előtt esténként?! Aki ezelőtt egy szex mániás férfi volt, (hetente akár hétszer is) az most, hogy jut oda, hogy havonta talán 7szer?! Mondani mindig mondja, hogy :szeretlek, de nem érzem! Elhagyni nem akarom, mert szeretem, de ez már felőröli az idegrendszerem teljesen!
2011. márc. 25. 12:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ami a rejtett csorgetest illeti,este mikor ment a Fabry..akkor csorgette valaki rejtetten.Olyan merges lettem.Elkezdtem sorolni neki ott a lany neveket ,hogy vajon melyk volt?Es megmondtam neki ,hogy ne tegye a bambat,mert minden okkal tortenik,mint ahogy az is ,hogy csorgettek.
2011. márc. 25. 12:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Az fasza! Mi még akkor lecseréltük a kártyát,és azóta nincs ilyen!!! De ne is legyen,mert tudja mikre lennék képes! :) Te nem mondtad még neki ,hogy ideje lenne ha új tel.száma lenne??? csak nem tudom,ha mindez fordítva lenne,hogy bennünket csörgetnek,vagy mi nézzük őket levegőnek,mit szólnának??? Megkérdezhetem hány éves vagy??
2011. márc. 25. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
21 eves vagyok.Amugy mikor osszjottunk tobb mint 2eve akkor ra kis idore lecsereltettem vele a tel.szamot,de most ujra kezdek idegbeteg lenni tole.De en mikor szoba hoztam,o nekem allt,hogy en akkor ma biztos nem a baratnommel mentem talalkozni,hanem pasival.Szoval o is fejemhez vag dolgokat,de o viszont ok nelkul...
2011. márc. 25. 13:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Detto ugyan ez van itt is!!!!!!!! Azelőtt sem adtam rá okot,sőt,tovább megyek,mig külön voltunk egy évet,azalatt is 2 volt! Pedig lehetett volna,mert jelentkező volt akár mennyi,csak nekem nem arra volt szükségem,hogy ágyból ágyba menjek,hanem valakire,aki mindig mellettem van! Nekem meg sosem volt kenyerem a hazugság,mindig is elvártam hogy őszinték legyenek velem,ha jó,ha rossz,és én is azt viszonoztam mindig! De lassan kezdem elhinni tényleg,hogy az összes pasi egy kaptafára készült,csak a csomagolás más..... Hozd fel neki még egyszer a kártya témát,és legyél határozott! Én is azt tettem,és ez bejött! A többi része (még) nem,de igyekszem a dolgot helyre rakni,aztán vagy sikerül vagy nem?! De remélem igen! Bocs hogy ezt irom,de most örülök hogy akadt egy valaki,aki dettó ugyan ebben a cipőben van...... (amúgy én 28 éves vagyok)
2011. márc. 25. 13:12
 15/21 anonim ***** válasza:

En is orulok,marcsak azert,mert legalabb tudom ,hogy van kivel megbeszelni a dolgokat,illetve aki ezeket a dolgokat ateli az tudja igazan ,hogy mirol is van szo,hogy mennyire nehez tud lenni olykor minden.

En ma este azt a dontessel fogok eloallni,hogy kozlom vele,hogy vagy lecserelni a szamat,mar holnap,vagy tartogassa tovabbra is es menjen amerre lat,mert en idegileg nem fogom magam tonkre tenni ilyeneken.Mert nallam mar tenyleg beteges ...mert annyira porog az agyam...es allandoan a csajokat latom magam elott,akikkel kavart.Mindenki aki ismer engem nem tudjak,hogy miert vagyok meg vele,de en vagyok az aki sajat magat sanyargatja,mert keptelen vagyok egy dontest hozni,mert szeretem es feltem,hogy mi lesz vele az eletben es a kesobbiekben.De ahogy amig nem voltunk egyutt masfel honapig,amennyire jol akkor elvolt,olyannyira jol ellenne most is.Ez az en velemenyem.Par napig zavarna a dolog,utana pedig nem erdekelne,mert szerintem o is tudja mar ,hogy ez a kapcsolat a vege fele kozeleg.

Amugy a masik dolog,hogy terhes voltam tole,es en meg szerettem volna tartani,de o allandoan uvoltozott velem,es elcipelt egy orvoshoz.Az orvos meg kerdezte,hogy biztos vagyok benne?mert latja rajtam,hogy nem vagyok biztos az abortuszban.En erot vettem magamon,hogy marpedig en egy ilyen embernek nem fogok gyereket szulni es akkor megtortent a dolog.Mai napig eszem magam azon is,es rengeteget sirtam.

Es meg van egy gyerekkori haverja,aki azt terjeszti mindenkinek ,hogy nem is a paromtol voltam terhes.Es ezt a pletykat a parom el sem akarta mondani nekem,hanem az egyik ismeros szolta el magat es en szamonkertem ,hogy mi is fojik itt?

Szoval szar helyzetbe vagyok..es meg ilyenkor is en vagyok az aki sajnalja es felti a masikat..

2011. márc. 25. 13:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Az mekkora........ hát te talán még rosszabb helyzetben vagy mint én! Én ha kell üvöltök vele,nem fogom hagyni magam,az biztos! Mi az első 6 évben,szerettünk volna babát,vagyis ő jobban mint én,mert szinte fél évente mondogatta hogy menjek el dokihoz,nézessem meg magam,stb... most meg úgy érzem,én érettem meg arra,hogy na akkor most lehetne egy baba. Ő meg már most nem foglalkozik ezzel a kérdéssel sem! Legalább fél év volt,mire rászánta magát hogy elment az orvoshoz,mert ugyanis mind a kettőnket ki kellett teljesen vizsgálni! Egészségesek vagyunk,és mégsem sikerül! De én ezt azzal magyarázom,hogy lehet az a kis bébi,jobbnak látja ha erre a kapcsolatra nem születik meg...... nem tudom! Sokszor már egyébként én is beteges vagyok,de ha egyszerüen sosem kapok a kérdéseimre választ,akkor kénytelen vagyok magamnak megválaszolni,és az ugye kinek jó??? Mert lehet én belekombinálok sok hülyeséget,és közben meg sehol semmi! De ha ez neki jobb,viselje........ Na akkor kívánok Neked sok erőt az estéhez,aztán holnap meg majd kíváncsi vagyok mire döntött a kedvesed! Én is előhozakodok a beszélgetéssel,de már most tudom hogy fölösleges.......
2011. márc. 25. 13:33
 17/21 anonim ***** válasza:

Amugy en egy akaratos nagyszaju lany vagyok,aki kinyilvanitja batran velemenyet,es uvoltozok is ha kell.De valahogy belefaradtam,mert sokszor olyan mintha csak sajat magam farasztanam,mert ugyebar hiaba beszelek.

Majd holnap irok ,hogy mire jutottunk.

Te pedig ha kell ,akkor eroszakkal ultesd le,es mondd meg neki ,hogy marpedig ezuttal vegig fog hallgatni.Legy eros es kitartas,ha ugy van akkor mentsd ami meg mentheto,ha pedig nem akkor felesleges kinoznod onmagad.En is megprobalok eros lenni.

Nah puszi,holnap irok!

2011. márc. 25. 13:42
 18/21 A kérdező kommentje:

Ok! :) Megteszek minden tőlem telhetőt! de egyébként én is sokszor azt érzem,magammal beszélgetek.....:D Tök sok hasonlóság van a két kapcsolat közt! Meg kettönk közt is,mert én is ugyan olyan nagyszájú vagyok! :) Na akkor majd holnap!

Puszi Neked is,és Te is csak erősen!!! csapj az asztalra!! Lehet én is úgy csinálom ha másképp nem megy! :)

2011. márc. 25. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:

En nem jutottam semmire.Annyit kerdeztem,hogy hivtak meg rejtett szamon?Mondta ,hogy nem.Akkor nem akartam ujabb vitat kelteni,igy nem hoztam fel a kartya cseret,de a hetvege folyaman lesz lehetosegem emliteni neki.Tegnapi este ahoz kepest eleg bekesen telt.

Ti mire jutottatok?Remelem legalabb ti meg tudtatok beszelni a dolgokat.Majd irj:)

2011. márc. 26. 09:31
 20/21 A kérdező kommentje:

Beszéltünk,de úgyis ugyan az lesz mint ami eddig is volt! Aznap betartja amit megígér,utána meg minden megy tovább! Reménytelen egy "harc" ez! Mondtam neki,ahogy idősödik,úgy válik egyre jobban felelőtlenné! Mikor megismertem 18 volt,akkor nem gondolkodott ennyire link ember ként.......

Szóval itt is az a helyzet áll fent! :) A veszekedés elkerülése érdekében,tényleg inkább türünk,és halgatunk!

2011. márc. 26. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!