Szerintetek mitől van ez? Mit tegyek? Én vagyok a rossz? Én csinálok valamit rosszul?
En is orulok,marcsak azert,mert legalabb tudom ,hogy van kivel megbeszelni a dolgokat,illetve aki ezeket a dolgokat ateli az tudja igazan ,hogy mirol is van szo,hogy mennyire nehez tud lenni olykor minden.
En ma este azt a dontessel fogok eloallni,hogy kozlom vele,hogy vagy lecserelni a szamat,mar holnap,vagy tartogassa tovabbra is es menjen amerre lat,mert en idegileg nem fogom magam tonkre tenni ilyeneken.Mert nallam mar tenyleg beteges ...mert annyira porog az agyam...es allandoan a csajokat latom magam elott,akikkel kavart.Mindenki aki ismer engem nem tudjak,hogy miert vagyok meg vele,de en vagyok az aki sajat magat sanyargatja,mert keptelen vagyok egy dontest hozni,mert szeretem es feltem,hogy mi lesz vele az eletben es a kesobbiekben.De ahogy amig nem voltunk egyutt masfel honapig,amennyire jol akkor elvolt,olyannyira jol ellenne most is.Ez az en velemenyem.Par napig zavarna a dolog,utana pedig nem erdekelne,mert szerintem o is tudja mar ,hogy ez a kapcsolat a vege fele kozeleg.
Amugy a masik dolog,hogy terhes voltam tole,es en meg szerettem volna tartani,de o allandoan uvoltozott velem,es elcipelt egy orvoshoz.Az orvos meg kerdezte,hogy biztos vagyok benne?mert latja rajtam,hogy nem vagyok biztos az abortuszban.En erot vettem magamon,hogy marpedig en egy ilyen embernek nem fogok gyereket szulni es akkor megtortent a dolog.Mai napig eszem magam azon is,es rengeteget sirtam.
Es meg van egy gyerekkori haverja,aki azt terjeszti mindenkinek ,hogy nem is a paromtol voltam terhes.Es ezt a pletykat a parom el sem akarta mondani nekem,hanem az egyik ismeros szolta el magat es en szamonkertem ,hogy mi is fojik itt?
Szoval szar helyzetbe vagyok..es meg ilyenkor is en vagyok az aki sajnalja es felti a masikat..
Amugy en egy akaratos nagyszaju lany vagyok,aki kinyilvanitja batran velemenyet,es uvoltozok is ha kell.De valahogy belefaradtam,mert sokszor olyan mintha csak sajat magam farasztanam,mert ugyebar hiaba beszelek.
Majd holnap irok ,hogy mire jutottunk.
Te pedig ha kell ,akkor eroszakkal ultesd le,es mondd meg neki ,hogy marpedig ezuttal vegig fog hallgatni.Legy eros es kitartas,ha ugy van akkor mentsd ami meg mentheto,ha pedig nem akkor felesleges kinoznod onmagad.En is megprobalok eros lenni.
Nah puszi,holnap irok!
Ok! :) Megteszek minden tőlem telhetőt! de egyébként én is sokszor azt érzem,magammal beszélgetek.....:D Tök sok hasonlóság van a két kapcsolat közt! Meg kettönk közt is,mert én is ugyan olyan nagyszájú vagyok! :) Na akkor majd holnap!
Puszi Neked is,és Te is csak erősen!!! csapj az asztalra!! Lehet én is úgy csinálom ha másképp nem megy! :)
En nem jutottam semmire.Annyit kerdeztem,hogy hivtak meg rejtett szamon?Mondta ,hogy nem.Akkor nem akartam ujabb vitat kelteni,igy nem hoztam fel a kartya cseret,de a hetvege folyaman lesz lehetosegem emliteni neki.Tegnapi este ahoz kepest eleg bekesen telt.
Ti mire jutottatok?Remelem legalabb ti meg tudtatok beszelni a dolgokat.Majd irj:)
Beszéltünk,de úgyis ugyan az lesz mint ami eddig is volt! Aznap betartja amit megígér,utána meg minden megy tovább! Reménytelen egy "harc" ez! Mondtam neki,ahogy idősödik,úgy válik egyre jobban felelőtlenné! Mikor megismertem 18 volt,akkor nem gondolkodott ennyire link ember ként.......
Szóval itt is az a helyzet áll fent! :) A veszekedés elkerülése érdekében,tényleg inkább türünk,és halgatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!