Miért tapad rá a régi festék a festőhengerre festés közben? Mit csináljak? Én csinálok valamit rosszul, esetleg rossz a festék sűrűsége?
Figyelt kérdés
Segítség!!! Kőműves volt nálunk vakolatjavítás miatt, ezúttal megkértem őt festés előtt készítse elő a falat mondta megtudja csinálni és le is dörzsölte csiszolópapírral szárazon és mondta ez így jó már, de most próbálok festeni, de helyenként a hengerre tapad rá a régi festék2011. aug. 2. 19:59
1/8 anonim válasza:
Régi festéket lekaparni, kiglettelni, majd utána festeni. Kőművest elverni.
2/8 anonim válasza:
Ne bántsd a kőművest! Lehet, hogy az előző festék mészalapú volt, most pedig diszperzióssal festesz, valószínűleg azért"kapja le". A többiben igaza van előző kedves válaszolónak.el kell távolítani az előző réteget, és átglettelni.
3/8 A kérdező kommentje:
Pontosan előző festék mészalapú most meg diszperzios
2011. aug. 2. 20:39
4/8 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen problémánk, pedig mészre mész ment. Le kell szedni, amit le lehet, ha ezután is jön le, akkor ecsettel kell ott festeni. Talán később sem esik le.
5/8 anonim válasza:
Ja, nálunk is volt ilyen gond. Alig tudott a piktor kifesteni ezért. De csak az egyik szobában volt ilyen a fal, elméletileg egyformák voltak. Ja, le kell szedni ezt a eljövős réteget.
6/8 anonim válasza:
Ess neki spaklival, ami lejön, az jöjjön le.
De furcsa ez nekem, mi is nemrég festettünk mészre diszperzittel és egyáltalán nem szedte le.
7/8 A kérdező kommentje:
Talán mert nagyon régen volt festve
2011. aug. 2. 21:33
8/8 anonim válasza:
Kőműves elverését azért javasoltam, mert "villogott" , hogy ő megcsinálja a falat, és ezzel átqrta a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!