Miért világosabb a festék, mit műveljek?
Tavaly festették színezett mésszel mogyorószínűre a szobánkat. Azóta véletlen bántottam és most lejött a festék pár helyen, szóval fehér. Maradt ki festék, most elővettem, alaposan felkevertem és ráfestettem két soron a szóban forgó falrészletre.
De néhány árnyalattal világosabb lett az eredmény, mint amilyen a fal, eléggé elüt. Pedig tuti az a festék.
Hogyan orvosoljam ezt a problémát?
Esetleg lejárt a festék szavatossága?
Ha kevert a festék akkor nem könnyű ugyan olyan árnyalatot kikeverned. Én azt hiszem inkább kifesteném újra az egész szobát.
Számomra ez akkor is hihetetlen. :D
Most egy 30x30as részlet elüt a faltól, meglehetősen hülyén néz ki. Képet se tudok odarakni, mert elég lent van.
Port meg szintén indokolatlan volna a felületre helyezni. :D
Ha érkezik többektől válasz, mely szerint az évek során sötétedik a fal, akkor elkezdem elhinni.
FESTÉK DOTOR face, a neved azt jelzi számomra, hogy higgyek neked ebben a témában. :D
Egyértelműen ez a megoldás, holnap hozzájutok színezőhöz, kikeverem a megfelelő kompozíciót, és berántom a kérdéses falfelület.
Peace! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!