Igaz az, hogy ha a feketére világosabb színnel festek, akkor lekopik?
Igaz az, hogy ha a feketére világosabb színnel festek, akkor lekopik?
Esetleg valami tanács, hogy hogyan tudnám a legkíméletesebben leszedni a fekete festéket?
Nekem is volt, sokáig tartott eltüntetni, de eljutottam a platinaszőkéig:-)
Ahogy az első mondta, türelem:-)
Akkor csak a lenövesztés marad??? Ne már....:(
A hátam közepéig ér a hajam. Mikor fog akkor eltűnni?:O Soha...:(
2. vagyok.
Nem feltétlen.
Fokozatosan világosítsd. Először sötétebb barna, utána világosabb barna, aztán szőke... vagy nem tudom, mi a végső cél.
Nekem most legutoljára tűzvörösről kellett kezdenem, az még talán rosszabb, mint a fekete. Sötét szőkével festettem be, attól lett ilyen vöröses barna. Arra rá skandináv szőke, most ez világos szőke, vörös árnyalattal. Szerintem ha erre rádobok köv. hónapban (akkor jár le az idő) vmi hamvas szőkét, akkor már jó lesz:-)
Szia.Hasonló helyzetben vagyunk,én is növesztem le a fekete hátközépig érő hajamat.Ráfestettem középbarnával,mert sokan ajánlották,de csak rosszabb lett,mert valami miatt a töveinél vörösre fogta be.Képzelheted milyen most a hajam.Kérdeztem fodrásztól,ő is mondta,hogy két lehetőség maradt:szivatás vagy lenővesztés.Én még nem döntöttem,hogy melyik lesz,egyelőre hagyom úgy,ahogy van.
Amúgy nem tudom milyen tapasztalataid vannak a hajfesték eltávolitókkal,de én hallottam egyről,a neve Colour B4,ami állitólag leszedi a fekete szint,és visszakapod az igazi hajszined.Nem tudom,hogy igaz-e,csak olvastam róla.Ha gondolod keress rá,és próbáld ki.Végülis egy próbát megér,ha jól tudom DM-ben lehet venni.
15/L
A folyamatosan világosabbra festést szerintem felejtsd el! Mert nagyon meg fopgja viselni a hajad, és annyi réteg festék lesz rajta ahányszor fested. Arról nem is beszélve, hogy foltos lesz, mert ahol már picit is lennőt máshogy fogja befogni, mint ott ahol nem.
Van egy megoldás, be kell menni kellékesbe és elmondod a problémád, fognak ajánlani egy Oxy reload nevű terméket, ami a festés során bekövetkező oxidációs folyamatokat visszafordítja. Nem fogja tönkretenni a hajad, mert nem olyan mint az oxys szőkítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!