Hajmosás. Mi a rossz? Mit csinálok rosszul?
gyakran megesik,hogy ha megmosom a hajam,akkor úgy érzem,mintha meg se lett volna mosva.ilyenkor arra gondolok h úgy rossz ahogy van.talán hülyének néztek h még hajat mosni se tudok jól.de mit csinálok rosszul?azt váro hogy jobb lesz,a hajam,erre csak rosszabb.ha meg a fodrász csinálja meg akk jó.nem mosom ki a sampont?v sokat teszek rá?mit csináljak?v lehet hogy túl kevés időt szánok rá és összecsapom?lécci ha va tippetek írjátok meg.
bocsi h hosszú.
U.i.:tudom h naon hülyeség,elvégre hajat mosni mindenki tud,de vmi nemjó.
Hát ne használj a hajtőnél semmi formázót, oakolást, vagy balzsamot, mert az rátelepszik a hajra, és máris zsírosnak érzed.
Sampont se balzsamosat használj, mert az is ilyen. Áttetsző fajtát keress, az tisztít igazán.
Zuhannyal nehezebb jól kimosni, főleg ha fürdés közben csinálod, én jobb szeretem a kád fölé hajolva külön mosni a hajam, mert valahogy jobban ki tudom mosni, zuhanyzáskor pl az alját elég nehéz alaposan öblíteni. :S (a kádban fürdős változat szerintem azért elég undi, én inkább kihagyom általában. :D)
Nem kell sok sampon, az csak árt a hajnak, meg még pazarlás is. :D A hajvégeket elég kb minden 3. mosásnál samponozni, egyébként elég a töveket mosni, a lefolyó víz meg elég samponos, hogy lemossa a többit. (persze ha használsz trutyikat a hajadra inkább mosd mindenhol alaposan)
Hát ennyi, szerintem inkább a samponoddal lehet probléma. :S Vagy ha nem szárítod a hajad... legalábbis én olyankor nem érzem olyannak, mert kicsit rasztásodik vagy hogy mondjam. XD
köszi a válaszokat:)az mit jelent h ,,rasztásodik"?
majd holnap megpróbálom újra megmosni.mert jó lenne ha ki is nézne vaalhogy.de így.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!