Szerintetek mitől van ez? Mit tegyek? Én vagyok a rossz? Én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
8 éve vagyunk együtt a párommal! Egy évre külön mentünk a beteges féltékenykedése miatt, holott okot soha nem adtam rá! Egy éve már hogy ujra össze jöttünk, és most pont az ellenkezője van! Esténként inkább a szám. Gép előtt ül, nem beszélgetünk, nem oldjuk meg a "problémákat". Ő mindenből mossa kezeit. Azalatt az egy év alatt mig külön voltunk, sok nője volt, egy éjszakás meg főleg! Sokat gyanakszom, hogy most is akad neki, egy-kettő, bár mondom el nem jár itthonról, max a szüleihez, de az mindig sokáig tart, és mindig "furcsán" jön haza! Szóval gyanakszom hogy van más, azért nem foglalkozik velem?! Azért ül inkább a gép előtt esténként?! Aki ezelőtt egy szex mániás férfi volt, (hetente akár hétszer is) az most, hogy jut oda, hogy havonta talán 7szer?! Mondani mindig mondja, hogy :szeretlek, de nem érzem! Elhagyni nem akarom, mert szeretem, de ez már felőröli az idegrendszerem teljesen!2011. márc. 25. 12:11
21/21 anonim válasza:
En mar nem fogok sokaig turni,mert egyre jobban betelik a pohar.Mikor kedves akkor termeszetesen nem kezdemenyezek olyan beszelgetest,ami vitahoz vezetne.
Nehez a pasikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!