Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy minden nap tusoljon és hogy vigyázzon a tisztaságra maga körül?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy hagyjam ott, mert szeretjük egymást és van közös jövőnk.
Már többször megkértem, hogy tusoljon minden nap, mert fizikai munkát végez, leizzad, meg egyébként is fontos minden nap tisztálkodni. Már egy éve minden este mondom neki, hogy "Drágám, légyszíves menny tusolni!", de hiába, elereszti a füle mellett, vagy megígéri és mikor kimegyek a mosdóba, ő beugrik az ágyba és teszi, hogy elaludt, csak hogy elkerülje a feladatát.
A haját 1 hónapban kb. 2x-3x mossa meg, azért is hiába könyörgök.
Hetente 2x kell cserélnem az ágyhuzatot, mert az uraság "piszkosan" fekszik be az ágyba.
A másik meg egyáltalán nem becsüli a munkámat a ház körül. Bejön cipővel még a szobába is, mert ő siet és nincs ideje levetni a cipőjét, mindig felmosóronggyal kell utána szaladni naponta többször. A fürdöszobában 2 perc alatt bepiszkolja a frissen mosott szőnyeget, mert neki oda is kinti cipővel kell bejárni és cigizni is muszaj toaletthasználat közben. A minap is kimostam a szőnyeget és direkt nem raktam vissza még ő itthon van, hogy legalább 1 napot tiszta maradjon. Erre ő épp wc-re akart menni, és nyavajgott, hogy nem bír a hideg padlóra állni, én persze megsajnáltam és visszaraktam, de megkértem, hogy vigyázzon rá, most mostam. Erre ö kijön, látom ráejtette a hamut és ahogy ki akarta tisztítani, beledörgölte... hát mit mondjak, úgy éreztem magam, mint akinek a munkája szart sem ér.
Ja és ez nem elég. Nem tud úgy enni, hogy ne morzsáljon a földre, nem számít, hogy éppen porszívóztam, ő akkor is morzsál..
Na meg sorolhatnám a disznóságait, de nem akarok senkit sem umtatni. A helyzzet az, hogy belefáradtam, kiégtem totál a könyörgéstől, amit már próbáltam sírva, kedvesen, agresszívan, közönbösen, de semmi sem változott. Egyáltalán nem vagyok tisztaságmániás, még mielőtt valaki rosszra gondolna, nem szalagálok Domestosszal, meg porszívóval, csak egy általános rendet szeretnék, de így nem megy, ha valaki le se szarja, amit csinálok. Nagyon belefáradtam, főleg most nem tudok a férjemmel lépést tartani, hogy a 8.hónapban vagyok, egyszerűen nem győzök utána takarítai.
Esetleg van még valaki ilyen helyzetben?
Mit lehet tenni?
jé, van még ilyen férfi a világon a férjemen kívül? nálunk is szó szerint ez a helyzet.
csak én 3 gyerek mellett szívok nap mint nap... nem cigit
Aztaqrva!
Hogy tudsz ilyen emberrel együtt élni, gyereket szülni neki? Te sem vagy normális az fix. Bocs.
Ha nem lennék tőle terhes, elhagynám. De így... Szarügy.
Ennyi tisztaságmániást! Te atyaég!!!!
A nagyapám szénbányász volt. Emlékszem sosem láttam tiszta fehér arccal (bár igaz kevés emlékem van róla). Mégis boldogan bújtam hozzá gyerekként...
De most komolyan, az izzadság,a szájszag, a kosz az életünk része. Ha mindent sterilizáltok marad? A hypószagú asszonyka sem túl vonzó a férfiaknak...
A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad
de gondolom a nagyapád csak le mosta magáról este a retket
a kérdező férje viszont nem fürdik!!!!!!!
én vagyok a 31. válaszoló. tanácsom tapasztalatból: ennél az 1 gyereknél állj meg. nem fog változni a férjed.
én pedig nem vagyok tiszt.mániás, de aki együttél ilyen emberrel, az tudja, itt nem a csilivili lakásról megy a vita.
és még vmi, amire rájöttem a 8 évnyi házasságunk alatt: direkt csinálja, lusta, trehány, direkt provokál. olyan nincs, h felnőtt ember nem ért meg vmit. inkább szarba se vesz. kihasználja, h nincs mögöttem háttér, a 3. gyerek kicsi, nincs hova lépnem. én pedig kivárok. majd lesz vmi, de mivel változni nem fog, egyszer maga marad a mocskában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!