Kit lehetne megkérni, hogy vigyázzon a babámra?
Tettem fel itt egy kérdést, nem is olyan régen, akik olvasták biztosan emlékeznek: Férjem nagyon bunkó velem, beteg vagyok, sokszor rám jön a görcs, nem hívta ki a mentöt a könyörgésemre és olyankor a babát is nehezen hajlandó ellátni.
Amikor ezt kiírtam még a vizsgálatok elején voltam, mostanra viszont kiderült, hogy epekövem van, azok a görcsök pedig sürü epegörcsök. Müteni kell. Viszont a férjemre nem számíthatok (gondolhatjátok, ráadásul éjszakás és nappal alszik), anyukám dolgozik, minden szabadsága be van tervezve, nem tudom kire lehetne hagyni a babát a mütét plusz lábadozás ideje alatt. Van valami jó ötletetek? Bébiszitter ilyen rövid idöre is vállalja? Vagy esetleg barátnöre rá merjem bízni? Mit tennétek? Tanácstalan vagyok:(
Mindenképpen olyan személyre próbáld rábízni, akit ismer és megbízik benne. Ilyen lehet pl. a legjobb barátnőd, családod régi ismerőse, te kereszt szülőd, esetleg a gyermek leendő vagy már a kereszt szülője.
Bébiszittert én utolsó megoldásnak ajánlanám.
Mennyi idős a babád?
Vagy olyan barátnőre bíznám,aki tényleg vigyázna rá,vagy anyud vegyen ki szabit,hogy el tudja látni. A férjedet meg... én nem viselném el,ha ilyen.
Jobbulást!
Ha az én lányom lennél.akkor áttervezném a szabadságom és vigyáznák az unokámra,amíg a kórházban vagy.
A bébiszitterrel viszont hogy viselkedne a férjed?
Ha anyukád nem hajlandó segíteni,akkor próbálj a Családsegítőnél érdeklődni,hátha ők adnak hasznos tanácsot.
Feltetlen olyan emberre, Akit Te eleg jol ismersz es megbizol Benne.
Egy idegenre rabizni nem lehet, meg akkor sem, ha az a munkaja, s nem beszelve arrol, hogy Te sem ismered, de a gyermeked sincs hozzaszokva!
jézusom, elég bunkó családod van szegénykém.
a férjed vegyen ki szabadságot vagy írassa magát táppénzre.
anyukád legyen önfeláldozó, vegyen ki szabadságot vagy szintén táppénz.
hihetetlen, hogy ennyire magadra hagynak.
Én is az anyukád szabadság átütemezését, illetve a táppénzre vételét javaslom. Az orvos biztosan kiírja táppénzre, de én a férjedre nem hagynám a babát. Lehetséges ugyan, hogy adott szituációban megemberelné magát és ellátná rendesen a gyereket, de én azért ilyen helyzetben ebben nem bíznék.
Mielőbbi gyógyulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!