Szerintetek mit mondjak a kishúgomnak? 17/L
Amikor a barátommal szexeltünk a kishúgom elkezdett bekiabálni az ajtón keresztül a barátomnak ,hogy "Hagyd abba ez fáj neki"
"Miért bántod?"
Próbáltam azt mondani neki ,hogy csak játszottunk, birkóztunk de nem hiszi el.
Most azt hiszi ,hogy nem merem elmondani apáéknak ,hogy bánt engem a barátom.
Ezen jót mosolyogtam :D bocsika.
Húgod elég kicsit még,de elfelejteni biztos nem fogja.Ne mondogasd neki,ha mégis megmonda megmondod szüleidnek játszottatok.Az hogy elhiszik-e más kérdés.
17L
ez az élmény maradandó nyomot hagyhat a húgodban, ami komoly probléma
nem lehetsz olyan önző, hogy nem szólsz a szüleidnek, csak hogy rád ne legyenek mérgesek. igenis mondd el nekik, majd ők beszélnek a kislánnyal.
Szerintem mindenki hülye!
Unokatesóm imádja a lassan három éves lányát de mégis magára hagyja, amíg elkészíti az ebédet, mert gyerekbiztos a ház, el vannak zárva a lenyelhető dolgok, a konnektorok beragasztva, meg minden egyéb. A gyerek meg simán elvan a filmmel, vagy valami játékkal.
A szülők igenis megbízhatják a lányukat, hogy figyeljen a hugára, hiszen egy család, és elég nagy ahhoz, hogy egy ilyen feladatot is el tudjon látni.
Szerintem érthető, hogy nem akarja a szexuális életét a szüleivel közölni, sok buggyant ember van, aki nem lenne képes ezt tolerálni, és ez csak az ő dolguk.
Teljesen oké volt, hogy betette a mesét, ez a legtöbb gyereket leköti. Viszont mikor bekiabált kellett volna megmutatni, hogy játszanak, mivel a kisgyerek nem látta a mozdulatot, meg semmit. Be kellett volna vinni a szobába, csikizni, aztán megmondani, hogy na látod te is kiabálsz pedig nevetsz. Ezek után nem érdekelte volna már semmi, és visszament volna filmet nézni.
Mivel nem tudja mi történt, teljesen ki van zárva, hogy ha valami pedofil "játszana" vele, az jöjjön le neki, hogy az jó, hiszen meg lett mutatva mi a játék, de az nem hasonlít rá.
Szerintem még menthető a dolog, ha megmondod neki, hogy látod, hogy elég okos nagylány, hogy tudja mit játszottatok, és megcsikized, esetleg a barátod is. Aztán beadni a te is kiabáltál szöveget. Így ha be is akarna árulni nem jönnél ki rosszul.
Hajrá:)
Kedves 22.134 Ne hülyéskedj már! Milyen maradandó nyomot!??:-)
Nem kellene ezt a szerencsétlen kislányt még jobban belehajszolni a lelkiismeret furdalásba! Mit gondolsz hány család él még a mai Magyarországon is kicsi lakásban, esetleg egy szobában? Hányan éltek régen? Hány gyerek aludt a szüleivel egy ágyban, mert csak az az egy volt?
Ezekből mind sérült lelkű, aszexuális vagy szexmániás pszichopata lett?? Ugyan már, akkor a fél ország az idegosztályon lenne bezárva!
Ebben a történetben a legfontosabb kérdés az, hogy védekeztek-e?
Ez a nagylány gondosan bezárta az ajtót, hogy ne nyisson rájuk a kistestvér. 17 évesen nyugodtan élhet nemi életet a barátjával, úgy gondolom akkor már itt az ideje elkezdeni. Gondolom, hogy nem órákig szexeltek úgyhogy ha negyedóra után a kislány unatkozni kezdett, akkor csak negyed órára volt magára hagyva a szomszéd szobában. Nem a parkban, nem a játszótéren, nem az autópálya mellett, hanem a szomszéd szobában a mesét nézte! Akinek van gyereke és azt mondja, hogy egy négyévest még nem hagyott magára a szobájában akár fél órára is, az hazudik.
Nyugi nagylány és tarts ki amellett, hogy játszottatok.
Fura lenne, ha a szüleid a négyéves húgodnak hinnének!
nem vagyok híve a hazugságnak, de ha ennyire félsz Apukádtól, akkor meséld el előre Anyukádnak, hogy milyen jót nevettetek azon, hogy birkóztatok meg nevettetek és a húgod meg azt hitte, hogy bánt a barátod. Az ajtó meg nyitva volt, nem tudjátok miért nem tudott bemenni. Majd Ő elmondja Apukádnak, ha a hugi elszólja magát.
Aztán később, pár hét múlva azért beszélj Anyuval és mondd el, hogy hol tartotok a fiúval, megtörtént a nagy dolog és hogy segítsen mindenben. Hidd el, Ő is akkor kezdte, ha nem előbb!!:-)
Ezen mindenki átesik mióta világ a világ és sajnos még mindig tabu a legtöbb családban! Apukád is meg fog majd barátkozni ezzel a gondolattal, hidd el!!! A lányom 24, a fiam 25 éves. Hidd el, tudom, mit beszélek!:-))
53 N
"Unokatesóm imádja a lassan három éves lányát de mégis magára hagyja, amíg elkészíti az ebédet"
Az ebéd nem 1-2 órán keresztüli folyamatos jelenlétet igényel. Minden kb 10 percre rá lehet nézni a gyerekre. Szóval ez egy nagyon sz*r példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!