Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit mondjak a...

Szerintetek mit mondjak a kishúgomnak? 17/L

Figyelt kérdés

Amikor a barátommal szexeltünk a kishúgom elkezdett bekiabálni az ajtón keresztül a barátomnak ,hogy "Hagyd abba ez fáj neki"

"Miért bántod?"

Próbáltam azt mondani neki ,hogy csak játszottunk, birkóztunk de nem hiszi el.

Most azt hiszi ,hogy nem merem elmondani apáéknak ,hogy bánt engem a barátom.

2011. nov. 24. 13:30
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
97%

igazad van kérdező, a legnagyobb probléma az, hogy apád mérges lenne rád

az, hogy felelőtlen vagy és akármi történhet a húgoddal ill az hogy az eset mély nyomokat hagy majd a szexuális fejlődésében és akár évek múlva is visszaüthet a trauma, az nem fontos, az a lényeg, hogy te megússz két megérdemelt pofont

2011. nov. 24. 14:06
 32/54 anonim ***** válasza:
90%

Elképzelem az esetet. Szüleid kilépnek az ajtón, fél órával később kopogtat a barátod. Szólsz a húgodnak ("Gyere Kata, nézz mesét!"). Bevonszolod a barátodat a szobádba, hogy "Na, akkor most szexelhetünk! Gyerünk, csak 1 órás a mese!". Durr bele módon elkezditek csinálni, de nem figyeltek a hangerőre, elvégre 4 éves, biztos nem érti...

És ne mondd, hogy halkak voltatok, mert nem. Ha én halk vagyok, akkor még az se hallaná meg, aki épp a fülét tapasztja az ajtóra. De persze mi nem csináljuk akkor, amikor az 5 éves unokaöcsémre figyelünk...

19/l

2011. nov. 24. 14:07
 33/54 anonim ***** válasza:
65%

Ez majdnem olyan eset mint az enyim volt valamikor:)

Fent voltam pasimmal az emeleten a szobába a kislány feljött úgy,hogy nem vettük észre.Nem szexeltünk csak csókolóztunk úgy,hogy rajtam feküdt az exem.Erre az anyjának:Andisss Ezsiiii bastak fent:):):) Kb 3 éves lehetett:)

2011. nov. 24. 14:12
 34/54 anonim ***** válasza:
80%

Egy 4 éves nem fogja megkérdezni, mi az, hogy szeretkezni?

Voltál már 4 éves???

2011. nov. 24. 14:12
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

De hogy a barátodnak se volt annyi esze, hogy ezt most így, ilyen feltételekkel ne???

Következtetés levonva: ketten együtt nem vagytok 100-asok, de még 70-esek se :)

Komolyra fordítva a szót: Ha már megvan a baj, akkor ne magaddal foglalkozz kivételesen, hanem a húgoddal. Jó kicsit túlzásnak tartom a dolgot, de egy életre tönkre tehetted ezzel a lépéssel.

2011. nov. 24. 14:13
 36/54 A kérdező kommentje:

"De hogy a barátodnak se volt annyi esze, hogy ezt most így, ilyen feltételekkel ne???"

Ő nem akarta, de annyira kívántam őt, és tényleg ritkán van alkalmunk is.

2011. nov. 24. 14:15
 37/54 A kérdező kommentje:
Szólok anyunak, de később elfogja mondani apának is. :((((
2011. nov. 24. 14:15
 38/54 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi nem akarja, az nem akarja angyalom. Ott nemigen van kec-mec. Ha őt valami zavarja, akkor kíván ám nagyon, de attól te nem sikongatsz.
2011. nov. 24. 14:17
 39/54 anonim ***** válasza:
54%

OFF leszek:

A válaszolók 90%-ának sikerült elszapulni a kérdezőt aminek csak lehet: "ostoba, felelőtlen...etc." de választ nem volt képes adni a kérdésére. Szerintem már felfogta, hogy nem így kellett volna, de MÁR NEM TUDJA VISSZACSINÁLNI.

Véleményem szerint bírálni akkor "fair", ha a megoldást is mellé teszed.

Én írtam egy választ, kb. hogy én mit tennék ebben az esetben. Persze ez nem tetszett a díszes társaságnak, hogy nem kioktattam a kérdezőt, erre lepontoztak :)))

Ti mit mondotok egy négy évesnek, ha megkérdezi, honnan jön a baba? Mert ebben az esetben a kérdés ugyanaz, csak másképpen megfogalmazva.

Az nem tetszik, hogy elmondanám neki, hogy SZERETKEZÜNK, akkor biztosan jönnétek a gólyás meg a méhecskés sztorikkal :-D

2011. nov. 24. 14:42
 40/54 anonim ***** válasza:
39%

Hát...gratulálok.

Egyedül hagyod a 4 éves húgodat, mert nem bírsz magaddal.

Nem írom tovább, hogy mit gondolok rólad, mert előttem megtették.

Mondd el a szüleidnek és tedd hozzá azt is, hogy ne bízzák rád legközelebb a kislányt...

2011. nov. 24. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!