Szerintetek mit mondjak a kishúgomnak? 17/L
Amikor a barátommal szexeltünk a kishúgom elkezdett bekiabálni az ajtón keresztül a barátomnak ,hogy "Hagyd abba ez fáj neki"
"Miért bántod?"
Próbáltam azt mondani neki ,hogy csak játszottunk, birkóztunk de nem hiszi el.
Most azt hiszi ,hogy nem merem elmondani apáéknak ,hogy bánt engem a barátom.
nehogy már a mai világban azt mondják a szexre egy kisgyereknek, hogy játék meg birkózás!!! és mi lesz, ha a szomszéd bácsi akar majd vele birkózni????
meg kell mondani a gyereknek, hogy szeretitek egymást és a nagyfiúk/nagylányok így mutatják ki egymás iránt, de a gyerekeknek ezt még nem szabad csinálni, mert gyerekeknek rossz dolog
8#
Nem előtte szexeltünk, és direkt beraktam neki mesét ,hogy lefoglalja amíg mi elvagyunk.
Nekem ez a történet sántít. Egy 4 éves gyerek miért hinné azt, hogy nem mered elmondani apádéknak, hogy bánt a barátod? Egy ekkora gyerek koránál fogva őszinte, első körben ment volna a szülőknek panaszkodni, hogy "apa, anya, Józsi veri a Katát!". Ők még ilyet nem értenek meg, hogy valaki nem mer szólni, ha bántják.
Szerintem kamu sztori.
El akarta mondani, hidd el nem volt könnyű lebeszélni.
Nem akarom ,hogy apa megtudja ,hogy szexelek a barátommal.
Ezt bezzeg már nem akarod apukának megmondani, mi?
24/n
"Nekem ez a történet sántít. Egy 4 éves gyerek miért hinné azt, hogy nem mered elmondani apádéknak, hogy bánt a barátod? Egy ekkora gyerek koránál fogva őszinte, első körben ment volna a szülőknek panaszkodni, hogy "apa, anya, Józsi veri a Katát!". Ők még ilyet nem értenek meg, hogy valaki nem mer szólni, ha bántják.
Szerintem kamu sztori.
"
nem kamu ez, csak a kérdező elfelejti közölni, hogy apu-anyu nem volt otthon és neki köllött volna vigyázni a kölökre, de ehelyett dugni volt kedve, a gyerek meg akár meg is sérülhetett volna a lakásban, mert egyedül volt ;)
Ide figyelj te lány! Egy 4 éves gyereket nem hagyhatsz felügyelet nélkül! Soha! Egy pillanat alatt történhet vele bármi! A kisgyerekek bármire képesek! És az, hogy neked a saját testi kielégülésed fontosabb mint a kis tesód testi/lelki épsége, csak arra utal, hogy még te magad is gyerek vagy. Abba gondolj bele, hogy ha ne adj isten történt volna valami a kicsivel, hogy nézel utána tükörbe illetve a szüleid szemébe?
Ostoba vagy nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!