Szerintetek mit mondjak a kishúgomnak? 17/L
Amikor a barátommal szexeltünk a kishúgom elkezdett bekiabálni az ajtón keresztül a barátomnak ,hogy "Hagyd abba ez fáj neki"
"Miért bántod?"
Próbáltam azt mondani neki ,hogy csak játszottunk, birkóztunk de nem hiszi el.
Most azt hiszi ,hogy nem merem elmondani apáéknak ,hogy bánt engem a barátom.
Nem történ volna semmi ha nyugodtan ül és rajzfilmet néz 1-2 óráig.
Sokat foglalkozom vele, de azért ezt az 1-2 órát kibírta volna nélkülem.
Bocs kérdező, de nagyon felelőtlen vagy. Ritkán van alkalmatok szexelni, oké. Például ez is egy olyan alkalom volt, amikor nem szexelhettetek volna.
Te komolyan azt hitted, hogy beraksz egy mesét és a húgod ott fog ülni két órát? Különben örülj neki, hogy ilyen könnyen megúsztad, unokatesóm kisöccse ugyanilyen helyzetben kiment az udvarra és elindította a kocsit.
Bocs, de én is csak azt tudom mondani, hogy ha elég érettnek érzed magad, hogy szexelj, akkor ahhoz is legyél elég érett, hogy odaállsz a szüleid elé és megmondod, mi a helyzet.
Pedig ehhez be kell vonni a szülőket.
Ha már felelőtlen vagy, és ennyire éretlen, akkor meg ne szexelj. Ha mégis ilyen vagy, vállald fel. Azért, hogy megússz két pofont inkább hagyod, hogy tesódat komoly trauma érje, ami akár később is komoly hatással lehet? Hát bocs, de akkor elég szar ember vagy.
Nem a te dolgod mondani semmit, pláne, hogy a gyerekneveléshez nem sok közöd van és nem jól csinálod, amit kéne is. Egy 4 évest nem hagyunk a tévé előtt felügyelet nélkül... ha megunja, jobb esetben csak hallgatózik, rosszabb esetben beleiszik a mosogatószerbe, játszik kicsit a gyufával, megrágja a vezetéket, stb.
Legalább most mutasd meg az érettséged, állj a szüleid elé, és mondd meg, hogy elcseszted a dolgokat, segítsenek helyrehozni. Amúgy meg gondolom nem hülyék a szüleid, sejtik, hogy van szexuális életed, elvégre 13 év felett már majdnem általános manapság. xD Inkább abból lesz probléma, hogy ilyen felelőtlen vagy. Reméljük legalább a szexben nem, mert egy gyereket nem tudnál felnevelni... :S
Elég sok az off válasz...
Ennyit kell mondai a húgodnak:
Tudod kedves Hugi, egy fiú és egy lány ha megnő, akkor szerelmesek lesznek egymásba. A szerelmesek pedig szoktak szeretkezni/szerelmeskedni. Az én szerelmem a "Zoli", és nem bántott engem.
Ennyi. 4 éves, nem fog visszakérdezni, hogy pontosan mit is jelent az, hogy "szeretkezni", tehát nem kell belemenned a részletekbe. Ugyanakkor nem csinálsz hülyét belőle.
A szülőkkel emellett érdemes beszélni, mert a kishugi valószínűleg úgyis felhozza nekik az új "élményét".
ma 13:49 vagyok!
Tiszában vagy azzal, hogy egy meddig képes egy 4 éves gyerek valamire odafigyelni? El árulom neked, hogy nagyon max. 15 percig. És nem magyarázd meg nekem, hogy én nem értek hozzá. Mert idősebb is vagyok nálad jócskán, és még a szakmámból kifolyólag is tudod egyet s mást a gyerekekről.
Szóval nem bírt volna ki 1-2 órát egy mese előtt. És amint a történetből kiderül nem is bírt ki. Nem azért kezdett el hallgatózni, mert kémkedni akart utánad, hanem mert kicsi és unatkozott. Nagyon remélem, hogy az itt kapott válaszokat végig gondolod, és legközelebb helyesen cselekszel, és a szüleidnek is elmondod mi történt.
Akkor csak anyukádnak mondd el, és kérd meg, hogy kezelje diszkréten.
Hidd el, egy 4 éves kislány még nem tud titkot tartani, és jobb, ha elébe mész. Kellemetlenebb lehet, ha ő kotyogja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!