Milyen indokot mondjak, miért nem megyek el a lakodalomba?
Figyelt kérdés
Nem akarok elmenni, ezért kéne valamilyen indok. Nem közeli rokon, nem is tudom mikor beszéltem vele utoljára, nagyon ritkán találkozok vele, de akkor rákérdezhet esetleg.2011. nov. 12. 19:41
1/8 anonim válasza:
Pont akkorra szerveztél egy utazást, akkor lesz fellépésed, vizsgázol angolból, épp akkor lesz az unokatesód esküvője is.
3/8 anonim válasza:
Mondd azt, hogy nincs pénzed, egy percig nem fogja erőltetni a témát, hogy mégis ott légy. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Az utazásos dolog jól hangzik, lehet az lesz.
2011. nov. 12. 19:58
5/8 anonim válasza:
Én nem szaroznék ilyenekkel, megmondanám, hogy nincsen kedvem aztán kész. De nem értem miért akarod kihagyni, biztos lesz egy csomó pia, vagy ha nem is lesz, akkor viszel aztán kész :D
7/8 anonim válasza:
Gondolom sajnálja rá a pénzt a kérdező, amit meg is értek, 15 ezer forint egy bulizásért elég drága mulatság.
Mert nem mehet oda boríték (nászajándék) nélkül.
A pénzt persze nem sajnáljuk a szeretteinktől, barátoktól, de egy olyan távoli rokonnak, akihez nincs túl sok közünk, én sem fizetnék. Inkább másra költeném a pénzt.
8/8 anonim válasza:
Bàrmit vàlasztasz is, azt az egyet ne, h nem szòlsz neki! Az nekik is pénzbe kerülne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!