Mit kezdjek a sógornőmmel? Engedjem el a fülem mellett amiket mond?
A sógornőm,nagyon szereti a kislányom.Minden álma az volt hogy lesz egy kislánya de két fiút szült.
Rengeteg dolgot kaptunk már tőle,amik a gyerekekről lemaradt,elfogadtam,megköszöntem,tudtam neki már nem lesz rá szüksége.
Tegnapelőtt beszéltünk telefonon és kérdezte mire van szüksége a lánynak,mondtam hogy semmire mindene megvan.
Erre mondja hogy küld kisruhákat meg pénzt,mondtam neki hogy ne küldjön pénzt mert nincs rá szükség meg tudom venni a lányomnak a dolgait.
Kioktatott hogy őt nem érdekli hogy én mit szólok hozzá,nem kiváncsi a véleményemre,nem nekem küldi hanem a lánynak mert nagyon szereti.
Kicsit kibuktam ezen,én nem tudok az ő gyerekeinek nagy valami ajándékot venni,nem tudom ezt már viszonozni.
Megalázónak érzem kicsit a helyzetet.
Mi a véleményetek erről?Hagyjam rá,vagy probáljak beszélni vele?
15.16
Te szülinapi ajándék helyet pénzt küldtél,mert nem tudtál mit venni.Feltehetőleg nagyobb gyereknek hisz azt irod "vegyen magának aminek örül".
Ez azért más tészta mint az én esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!