Mit kezdjek a sógornőmmel? Engedjem el a fülem mellett amiket mond?
A sógornőm,nagyon szereti a kislányom.Minden álma az volt hogy lesz egy kislánya de két fiút szült.
Rengeteg dolgot kaptunk már tőle,amik a gyerekekről lemaradt,elfogadtam,megköszöntem,tudtam neki már nem lesz rá szüksége.
Tegnapelőtt beszéltünk telefonon és kérdezte mire van szüksége a lánynak,mondtam hogy semmire mindene megvan.
Erre mondja hogy küld kisruhákat meg pénzt,mondtam neki hogy ne küldjön pénzt mert nincs rá szükség meg tudom venni a lányomnak a dolgait.
Kioktatott hogy őt nem érdekli hogy én mit szólok hozzá,nem kiváncsi a véleményemre,nem nekem küldi hanem a lánynak mert nagyon szereti.
Kicsit kibuktam ezen,én nem tudok az ő gyerekeinek nagy valami ajándékot venni,nem tudom ezt már viszonozni.
Megalázónak érzem kicsit a helyzetet.
Mi a véleményetek erről?Hagyjam rá,vagy probáljak beszélni vele?
A cím alaoján azt hittem, valami gond van :-)
Mondd el neki, hogy ez neked kínos. Ha azt mondja, ne érezd kínosan magad emiatt, mert szívesen adja, akkor szépen fogadd el. Ösülj neki, hogy nem a nevelési módszeredet kritizálja :-)
A gyerekeiről lemaradt cuccokat elfogadom,ők már nem terveznek több gyereket.
Mikor megtudta hogy lányom lesz nagyon irigy volt,ezt közölte is velem.Még azt is mondta hogyha lehetne elcserélné a nagyobbik fiát a lányomért,szerinte mindketten jól járnánk hisz én fiút szerettem volna.Szerintem már beteges.
A fiúknak unisex holmikat vesz hogy ha kinőtték oda tudja adni a lányomnak.Állandóan azzal jön hogy imádja a lányom és milyen szerencsés vagyok,és mindent meg akar neki adni.Megjegyzem két gyönyörü kisfia van,de ő még mindig kislányra vágyik.
Emlitettem neki hogy számomra ez kellemetlen,azt mondta nem érdekli.
A férje tartja el a családot,plusz még velük lakik a nagymama is.Jobb anyagi helyzetben vannak mint mi,de van hova tenniük a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!