Mondta már a férjetek, hogy szeret, de szeretné azt a nőt visszakapni akibe beleszeretett?
Két gyerekkel vagyok itthon, én úgy érzem, estéket, mikor a gyerekek már alszanak kettesben tölthetjük. Mit vár tőlem? Hogy érthette?
Próbálok minden téren maximumot nyújtani, ami kicsit nehéz néha, és türelmetlen vagyok, esetleg hisztis bevallom. Hogy egyeztetitek össze a dolgokat, hogy a gyerek is és a férj is maximum figyelmet kapjon, és mindenki jól érezze magát?
13:47
Áááááááá a dupló kocka amikor beleáll az ember talpába nagyon fincsi
Jaj istenem, szerintem hasonló szituban vagyunk, bár nekem a férjem nem mondott ilyet, hanem én érzem. :(
Azt kell megérteni, hogy amikor megismerkedtetek, más volt, az olyan felhőtlen, gondtalan "együtt járás". Még ha nem csak jártatok, hanem együtt is éltetek, akkor is. Hazamentetek munkából, le tudtatok ülni romantikázni, filmet nézni, gyertyafényes vacsi stb. De. Most már van két gyereketek. Akik mellett azért feszült lesz az ember. Tudom magamról. Amikor kupi van, iszonyat feszült tudok lenni, talán azért, mert egyszerűen utálom a kupit és utálok pakolni. Én most próbálom magam trenírozni, hogy semmi gond, majd nap végére elpakolunk, de amikor pakolás közben látom, hogy a lányom elővesz még egy rakat játékot, akkor a nem létező szőr feláll a hátamon. :( Szóval nehéz. Én is javasolnám, hogy bízd rá valakire a gyerkőcöket, még ha 9 hónapos a kisebb, akkor is, és még ha csak a babysitter az egyetlen hozzáférhető ember, akkor is. Próbáljatok kettesben romantikázni. A férjednek is meg kell értenie, hogy elég a gyerekek után "pakolni", nem kell még pluszba még az ő cuccait is pakolászni. Tehát én elhiszem, hogy hisztizel emiatt. Beszéljétek meg és csináljatok kettesben programokat.
Ó mi is hasonlóban vagyunk. Nem így mondta, hanem úgy, hogy Ó mikor a gyerekek -oda vannak (ovi) és együtt van a szabadnapunk - épp olyan normális és aranyos vagy mint régen. Az az igazság én is érzem a különbséget.
Mikor a gyerekek ott vannak nem is azt mondanám, hogy feszültebb vagyok, de mégis tudatosan és tudat alatt is figyelek rájuk minden pillanatban és ez lerí rólam.
Apróságokat én is észreveszek, amit változtathatna, de azért figyelek, hogy ne szóljak mindenért elvégre apróság. Mikor mennyire sikerül. Ő is szól, mert én ugyan el nem rakok minden játékot egész nap pakolhatnék. A szobájukban én hagyom, időnként elrakatok mindent. Lő elvárná tőlük, hogy ha valamivel befejezte tegyék a helyére. Értem meg kell tanulniuk a rendet, de még kicsik ehhez. Melyik szeret rendben játszani, meg hogy nem látja a játékait a fiókban, dobozban. Ilyenek vannak nálunk.
Egyébként valaki írt ilyesmit régen és van benne valami, hogy a gyerekek után a nő megváltozik (szerintem ez normális) a férfi viszont nem, és elvárnák egymástól az ellenkezőjét. Mármint a férfi, hogy a nő maradjon amilyen volt, a nő pedig, a férfitől, hogy változzon, hisz változott a szitu ami változást kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!